Museu de Cal Pauet

Museu de Cal Pauet

Un Museu que fa reviure la vida col·legial dels anys 50 i 60, amb jocs de carrer, llibres d’estudi, pupitres, cinema, els tebeos, joguines… Així fins a dos mil objectes per recordar.  

El Museu de cal Pauet està ubicat a Les Borges Blanques, a un antic molí d’oli mantingut en un excepcional estat de conservació malgrat el temps.

Descobreix-lo

S’ha configurat una vivència en un indret natural i màgic, on sovinteja la projecció de fotografies històriques de la nostra terra, acompanyades d’un fons musical creat i interpretat expressament per al museu.

Alhora es pot admirar l’enorme projector del cinema Terrall i veure una pel·lícula de Cine NIC, per a memorar els primers passos de Pluto, Popeye, Mickey, la Ventafocs, i molts més.

El Museu per dins

Diferents zones del museu recreen vivències quasi oblidades amb objectes d’antany que et transportaran al passat més pur

  • Rememorar les classes d’antany: amb la seva pissarra i l’indispensable mapa, la bata a ratlles, la cartera, els llibres de Geografia…
  • Saludar els nostres amics: El Capitán Trueno, Roberto Alcazar y Pedrin, el Guerrero del Antifaz, Hazañas Bélicas, personatges de TBO, Jaimito…
  • Tornar a gaudir amb els àlbums: Nestlé, Marcelino Pan y Vino, Coches Modernos… Els cartells de les pel·lícules la publicitat feta en anuncis excepcionals.

Vine a visitar el Museu de Cal Pauet i gaudeix de tot el que pot oferir. La memòria primera, és l’última que es perd!

Més informació a museulesborges.com

Comarca:

Les Garrigues

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

C/ Marquès d’Olivart, 7 25400 Les Borges Blanques, Lleida

Contacte:

619 972 250

Leave a Comment