Museu de Cal Pauet

Museu de Cal Pauet

Un Museu que fa reviure la vida col·legial dels anys 50 i 60, amb jocs de carrer, llibres d’estudi, pupitres, cinema, els tebeos, joguines… Així fins a dos mil objectes per recordar.  

El Museu de cal Pauet està ubicat a Les Borges Blanques, a un antic molí d’oli mantingut en un excepcional estat de conservació malgrat el temps.

Descobreix-lo

S’ha configurat una vivència en un indret natural i màgic, on sovinteja la projecció de fotografies històriques de la nostra terra, acompanyades d’un fons musical creat i interpretat expressament per al museu.

Alhora es pot admirar l’enorme projector del cinema Terrall i veure una pel·lícula de Cine NIC, per a memorar els primers passos de Pluto, Popeye, Mickey, la Ventafocs, i molts més.

El Museu per dins

Diferents zones del museu recreen vivències quasi oblidades amb objectes d’antany que et transportaran al passat més pur

  • Rememorar les classes d’antany: amb la seva pissarra i l’indispensable mapa, la bata a ratlles, la cartera, els llibres de Geografia…
  • Saludar els nostres amics: El Capitán Trueno, Roberto Alcazar y Pedrin, el Guerrero del Antifaz, Hazañas Bélicas, personatges de TBO, Jaimito…
  • Tornar a gaudir amb els àlbums: Nestlé, Marcelino Pan y Vino, Coches Modernos… Els cartells de les pel·lícules la publicitat feta en anuncis excepcionals.

Vine a visitar el Museu de Cal Pauet i gaudeix de tot el que pot oferir. La memòria primera, és l’última que es perd!

Més informació a museulesborges.com

Comarca:

Les Garrigues

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

C/ Marquès d’Olivart, 7 25400 Les Borges Blanques, Lleida

Contacte:

619 972 250

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT