Musclera l’Avi Agustí

Musclera l’Avi Agustí

L’Avi Agustí, fundat l’any 1984, és un símbol al Delta de l’Ebre, es dedica a la cria i venta de musclos i ostres d’alta qualitat des de fa més de 30 anys. Els productes que comercialitza l’Avi Agustí són ecològics, frescs i saludables i són un referent gastronòmic no només a l’Ebre, sinó a la resta del món.

L’entitat va introduïr la producció d’ostres l’any 1990 i és el pioner de l’ostra enllaunada. L’Avi Agustí té la producció d’ostres i musclos enmig del Mar Mediterrani, on el mar es confon amb el cel i el visitant pot gaudir del producte fresc però també de l’idílic paisatge del Delta de l’Ebre.

Aquesta espectacular localització, anomenada “la caseta”, es va iniciar el 2003 i va ser guardonada el 2016, juntament amb tota l’entitat l’Avi Agustí, com a millor experiència turística per “l’impuls pioner del turisme aqüícola de les muscleres de la Badia dels Afalacs, del Delta de l’Ebre i de Sant Carles de la Ràpita”.

Aconsegueix any rere any donar a conèixer el cultiu d’ostres i musclos entre la gent del país i de l’estranger.

 

L’entitat no només dinamitza turísticament la zona del Delta, sinó que n’augmenta el seu valor, sobretot a partir de les degustacions de productes d’alta qualitat in situ a “la caseta”.

La climatologia de la zona i l’especial localització on es troba l’empresa, al Delta, on l’aigua dolça de l’Ebre es barreja amb l’aigua salada del Mar Mediterrani, fa que tant musclos com ostres tinguin unes característiques naturals excepcionals.

L’entorn és un altre punt a favor de l’elaboració dels musclos i ostres de l’Avi Agustí, ja que són criats dins del Parc Natural i la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Conèixer les muscleres de l’Avi Agustí és una de les millor maneres de conèixer les Terres de l’Ebre i una experiència que en pocs racons de món podràs gaudir.

Comarca:

Montsià

Categoria:

Restauració

Situació:

Carr. de Poble Nou, 43540 Sant Carles de la Ràpita, Tarragona

Telèfon:

659 22 39 10

Leave a Comment