Muria, centre d’interpretació apícola

Muria, centre d’interpretació apícola

El Centre Muria, de més de 300 metres quadrats, ofereix un recorregut pel món de les abelles a través de diversos espais on les noves tecnologies permeten al visitant aprofundir de manera interactiva i didàctica en el món l’apicultura.

El visitant inicia el seu recorregut a través d’una primera àrea audiovisual i un espai sensorial on es pot gaudir de la projecció d’un impactant audiovisual. Des d’aquí s’accedeix a la zona d’exposició permanent on es pot conèixer el món de l’apicultura a través de grans panells explicatius i elements interactius amb pantalles tàctils i projeccions, així com diversos elements i estris propis del món apícola, que endinsen el visitant en la cultura de la mel.

Des d’aquí s’accedeix a la planta baixa on es pot veure el funcionament de la nova maquinària especialitzada, de darrera generació, que permet incrementar i millorar la producció de mel, possibilitant l’extracció directa de la mel dels marcs dels ruscos, i la línia envasadora.

El recorregut finalitza amb la visita a la botiga on es poden contemplar un rusc amb abelles vives i una font de mel.

Les visites es fan amb l’ajut d’audioguies individuals amb locucions en cinc idiomes i el disseny dels espais, de la il·luminació, de les formes i del recorregut està directament relacionat amb l’apicultura, incorporant sons i olors, buscant la sensació de viure en primera persona aquest apassionant món.

El centre d’interpretació apícola Muria, pot oferir-te:

  • Activitats a l’aire lliure
  • Aula didàctica
  • Tallers de cosmètica, espelmes, tasts i de cuina
  • Exposicions temporals

Horari del centre

  • Dilluns a divendres: de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00 hores
  • Dissabte: de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores
  • Diumenge: de 10:00 a 14:00 hores

Comarca:

Baix Ebre

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Avinguda Catalunya, s/n 43519 El Perelló

Telèfon:

977490034

Leave a Comment