Mas Prat de Castellar

Mas Prat de Castellar 

Mas Prat es troba ubicat en una antiga parròquia de muntanya de l’Alta Garrotxa anomenada Castellar de la Muntanya. Antigament va ser un hostal i lloc de pas obligat pels transeünts que travessaven la frontera entre Espanya i França.

Actualment Mas Prat és un allotjament rural amb encant situat en plena naturalesa, envoltat de bosc i amb unes vistes panoràmiques espectaculars. Des d’aquí veiem el pic del Canigó, el Cim del Bassegoda, el Pic de les Bruixes, Mare de Déu del Mont, llunyanament Banyoles i en un matí net i clar fins i tot veiem el mar a la Costa Brava. És un lloc on trobar-se amb la bellesa de la natura, amb el silenci, amb la immensitat de les muntanyes i els estels a la nit.

Espais

Mas Prat és una finca amb jardins, prats i boscos on poder passejar. Al jardí hi ha una piscina descoberta amb vistes impressionants ideal per refrescar-se a l’estiu.

Hi ha hamaques on estirar-se a prendre el sol, sofàs, taules i cadires on poder seure per gaudir del paisatge i prendre alguna cosa.

Disposen de salons amb vistes panoràmiques amb sofàs davant la llar de foc per l’hivern, són espais acollidors per descansar, llegir o xerrar amb bona companyia.

Pàrquing exterior a les mateixes instal·lacions.

Serveis

  • Restaurant i Bar
  • SPA “Cave Experience”
  • Packs escapada
  • Reunions i Events

Comarca:

La Garrotxa

Categoria:

Allotjament

Situació:

Castellar de la Muntanya, 17858 Girona

Telèfon:

872 204 033

Leave a Comment