Mas la Serra

Mas la Serra

Gaudiu de la tranquil·litat i la natura en el millor entorn

Mas la Serra es dedica a la ramaderia ovina i a l’agricultura de farratges, en un entorn privilegiat, amb excel·lents vistes panoràmiques dels Pirineus, del Canigó, del Puigsacalm i la Vall d’en Bas.

La finca rep  viatgers, excursionistes i tot tipus d’hostes que busquin tranquil·litat i sensacions en un entorn integrat i equilibrat amb la natura i la pagesia.

Entorn i medi ambient

La seva ubicació ofereix la possibilitat d’establir contacte amb el paisatge cultural del Collsacabra i dels pobles de Rupit i Tavertet.

Tant a l’activitat ramadera com a l’allotjament rural independent i al hotel rural, tenen cura del medi ambient amb energies alternatives, racionalització del consum i d’altres.

La Masia

Els seus orígens es remunten al segle XVI i malgrat les diferents restauracions, les seves parets i els entorns mantenen encara el sabor del temps.

Consta de set dormitoris amb bany privat, sala d’estar amb llar de foc i menjador, sala de televisió i racó de lecutra. Cal destacar que les habitacions compten amb instal·lacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. 

Activitats

Hi ha infinitat d’activitats que realizar a l’entorn de Mas la Serra, en concret, moltes rutes d’interès històric, arquitectònic i de llegendes medievals. També s’hi poden realizar rutes a cavall, senderisme pel Collsacabra i aprofitar les fires i els mercats de Vic i Olot. Tot un munt d’activitats que ofereixen sensacions complaents i agradables!

Vine a relaxar-te i a gaudir del paisatge i la natura a Mas la Serra.

Comarca:

Osona

Categoria:

Allotjaments

Situació:

Mas la Serra, s/n 08569
Rupit i Pruït – Barcelona

Telèfon:

938 522 139

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT