Mas la Serra

Mas la Serra

Gaudiu de la tranquil·litat i la natura en el millor entorn

Mas la Serra es dedica a la ramaderia ovina i a l’agricultura de farratges, en un entorn privilegiat, amb excel·lents vistes panoràmiques dels Pirineus, del Canigó, del Puigsacalm i la Vall d’en Bas.

La finca rep  viatgers, excursionistes i tot tipus d’hostes que busquin tranquil·litat i sensacions en un entorn integrat i equilibrat amb la natura i la pagesia.

Entorn i medi ambient dels Pirineus

La seva ubicació ofereix la possibilitat d’establir contacte amb el paisatge cultural del Collsacabra i dels pobles de Rupit i Tavertet.

Tant a l’activitat ramadera com a l’allotjament rural independent i al hotel rural, tenen cura del medi ambient amb energies alternatives, racionalització del consum i d’altres.

La Masia 

Els seus orígens es remunten al segle XVI i malgrat les diferents restauracions, les seves parets i els entorns mantenen encara el sabor del temps.

Consta de set dormitoris amb bany privat, sala d’estar amb llar de foc i menjador, sala de televisió i racó de lecutra. Cal destacar que les habitacions compten amb instal·lacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. 

Activitats

Hi ha infinitat d’activitats que realizar a l’entorn de Mas la Serra, en concret, moltes rutes d’interès històric, arquitectònic i de llegendes medievals. També s’hi poden realizar rutes a cavall, senderisme pel Collsacabra i aprofitar les fires i els mercats de Vic i Olot. Tot un munt d’activitats que ofereixen sensacions complaents i agradables!

Vine a relaxar-te i a gaudir del paisatge i la natura.

Comarca:

Osona

Categoria:

Allotjaments

Situació:

Mas la Serra, s/n 08569
Rupit i Pruït – Barcelona

Telèfon:

938 522 139

Leave a Comment