La Reciclària, pròxim, ètic i sostenible

Cafeteria Restaurant la Reciclària

Una idea innovadora per un futur millor!

La Reciclària, un projecte va néixer amb el propòsit d’oferir un restaurant que combines plats conscients i deliciosos amb accions socioculturals.

És un espai on s’ofereix una alimentació conscient, saludable i de proximitat. El restaurant és ideal per a totes aquelles persones que busquen una vida sana i responsable.

La seva decoració és peculiar, tant per dins com per fora. És un d’aquells llocs que conviden a quedar-t’hi una estona. I és que només entrar envaeixen els colors vius i alegres, articles de segona mà o reciclats… i tot en la mateixa sintonia de calidesa i proximitat.

A Reciclària trobaràs una cuina intel·ligent coneixedora de la relació entre l’alimentació i salut. Que recicla, no malbarata i contribueix en viure en un món més sostenible.

El restaurant ofereix un menú flexivegetarià, amb propostes diferents on guanya tot allò orgànic i senzill. La cuina natural, sense complicacions, sense processats, però plena de sabors perquè t’emportis un agradable gust de boca i d’estomac.

És Apte per celíacs, vegans i vegetarians, essent un espai obert a tothom on poder despertar l’amor per la bona cuina, consumint aliments de temporada, proximitat i primera qualitat.

La cafeteria ofereix opcions tant per esmorzar com per berenar, bols de granola i iogurts, sucs verds o batuts de fruita combinats amb torrades dolces o salades. Combina-ho amb els seus cafés i tes deliciosos.

A més, els nens i nenes poden trobar el seu espai a La Reciclària, ja que tenen a la seva disposició una zona repleta de jocs de fusta i una gran cabana.

S’organitzen diferents tallers perquè juguin i aprenguin a la mateixa vegada, com els tallers de bricolatge o de cuina o passar una estona a la llibreria.

Vine a sentir la experiència!

Comarca:

Osona

Categoria:

Restauració

Situació:

Carrer del Dr. Candi Bayés, 32, 08500 Vic, Barcelona

Telèfon:

937 828 522

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT