La Reciclària, pròxim, ètic i sostenible

Cafeteria Restaurant la Reciclària

Una idea innovadora per un futur millor!

La Reciclària, un projecte va néixer amb el propòsit d’oferir un restaurant que combines plats conscients i deliciosos amb accions socioculturals.

És un espai on s’ofereix una alimentació conscient, saludable i de proximitat. El restaurant és ideal per a totes aquelles persones que busquen una vida sana i responsable.

La seva decoració és peculiar, tant per dins com per fora. És un d’aquells llocs que conviden a quedar-t’hi una estona. I és que només entrar envaeixen els colors vius i alegres, articles de segona mà o reciclats… i tot en la mateixa sintonia de calidesa i proximitat.

A Reciclària trobaràs una cuina intel·ligent coneixedora de la relació entre l’alimentació i salut. Que recicla, no malbarata i contribueix en viure en un món més sostenible.

El restaurant ofereix un menú flexivegetarià, amb propostes diferents on guanya tot allò orgànic i senzill. La cuina natural, sense complicacions, sense processats, però plena de sabors perquè t’emportis un agradable gust de boca i d’estomac.

És Apte per celíacs, vegans i vegetarians, essent un espai obert a tothom on poder despertar l’amor per la bona cuina, consumint aliments de temporada, proximitat i primera qualitat.

La cafeteria ofereix opcions tant per esmorzar com per berenar, bols de granola i iogurts, sucs verds o batuts de fruita combinats amb torrades dolces o salades. Combina-ho amb els seus cafés i tes deliciosos.

A més, els nens i nenes poden trobar el seu espai a La Reciclària, ja que tenen a la seva disposició una zona repleta de jocs de fusta i una gran cabana.

S’organitzen diferents tallers perquè juguin i aprenguin a la mateixa vegada, com els tallers de bricolatge o de cuina o passar una estona a la llibreria.

Vine a sentir la experiència!

Comarca:

Osona

Categoria:

Restauració

Situació:

Carrer del Dr. Candi Bayés, 32, 08500 Vic, Barcelona

Telèfon:

937 828 522

Leave a Comment