La Casa Museu de la Mel, Mel el Remei

La Casa Museu de la Mel, Mel el Remei

A Alcover i dins de les muntanyes de Prades trobem una riquesa en flora mel·lífera silvestre, com: la farigola, l’espígol, el romaní, la sajolida, la sàlvia, etc. Per la qual cosa s’obté una mel d’extraordinària qualitat, pura, aromàtica i natural.

La Casa Museu de la Mel, Mel el Remei és una petita empresa familiar situada al poble d’Alcover, a l’Alt Camp.
Som la tercera generació que treballem amb les abelles, amb dedicació i amb un nivell professional, tenim al voltant d’unes 600 arnes.

Produint sempre amb l’esforç suficient i una feina ben feta obtenim una molt bona mel de qualitat. Són molts els coneixements que han passat de generació en generació, i sempre mantenint el treball de forma tradicional com els nostres avis.

Elaborem la mel de les muntanyes de Prades, una zona amb un gran potencial per l’elaboració de la mel, i entre d’altres zones. El nostre producte es caracteritza per ser natural i per disposar de moltes propietats terapèutiques per al benestar de la salut i per una alimentació equilibrada i sana.

Oferim diferents productes de l’arna com són: la mel, el pol·len, la gelea reial, el pròpolis, la cera verge d’abella i diversos productes elaborats amb mel.

A més, realitzem una sèrie d’activitats d’oferta del 2×1: APIEXPERIENCE

  • VISITA GUIADA AL MUSEU DE LA MEL, MEL EL REMEI -> explicació de cada un dels detalls PECULIARS de la vida d’un apicultor, de les seves eines i de les seves abelles.
  • SAFARI D’ABELLES -> Ser un apicultor per un dia.
  • TAST DE MEL -> realització d’un tastet de les principals MELS. A més, s’expliquen les seves propietats i com ens influeixen en el nostre dia a dia.
  • TALLER D’ESPELMES DE CERA VERGE D’ABELLA -> fer una espelma de cera verge d’abella feta amb les vostres pròpies mans, paciència i la vostra destresa.

En aquests moments, estem iniciant una campanya de tasts perquè pugueu gaudir i degustar diferents begudes relacionades amb la mel. CERVESA DE MEL, HIDROMEL i RONMEL. Aquí també s’expliquen les seves propietats, com s’elabora i es parla dels seus colors, sabors, etc…

Per més informació, posa’t en contacte amb nosaltres

  • 675.125.820 (Joan Mª Llorens)
  • jmll.apis@gmail.com

Comarca:

Alt Camp

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Ctra. de Valls, C-37, KM 0,60 Alcover

Telèfon:

675 12 58 20

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT