La Casa Museu de la Mel, Mel el Remei

La Casa Museu de la Mel, Mel el Remei

A Alcover i dins de les muntanyes de Prades trobem una riquesa en flora mel·lífera silvestre, com: la farigola, l’espígol, el romaní, la sajolida, la sàlvia, etc. Per la qual cosa s’obté una mel d’extraordinària qualitat, pura, aromàtica i natural.

La Casa Museu de la Mel, Mel el Remei és una petita empresa familiar situada al poble d’Alcover, a l’Alt Camp.
Som la tercera generació que treballem amb les abelles, amb dedicació i amb un nivell professional, tenim al voltant d’unes 600 arnes.

Produint sempre amb l’esforç suficient i una feina ben feta obtenim una molt bona mel de qualitat. Són molts els coneixements que han passat de generació en generació, i sempre mantenint el treball de forma tradicional com els nostres avis.

Elaborem la mel de les muntanyes de Prades, una zona amb un gran potencial per l’elaboració de la mel, i entre d’altres zones. El nostre producte es caracteritza per ser natural i per disposar de moltes propietats terapèutiques per al benestar de la salut i per una alimentació equilibrada i sana.

Oferim diferents productes de l’arna com són: la mel, el pol·len, la gelea reial, el pròpolis, la cera verge d’abella i diversos productes elaborats amb mel.

A més, realitzem una sèrie d’activitats d’oferta del 2×1: APIEXPERIENCE

 • VISITA GUIADA AL MUSEU DE LA MEL, MEL EL REMEI -> explicació de cada un dels detalls PECULIARS de la vida d’un apicultor, de les seves eines i de les seves abelles.
 • SAFARI D’ABELLES -> Ser un apicultor per un dia.
 • TAST DE MEL -> realització d’un tastet de les principals MELS. A més, s’expliquen les seves propietats i com ens influeixen en el nostre dia a dia.
 • TALLER D’ESPELMES DE CERA VERGE D’ABELLA -> fer una espelma de cera verge d’abella feta amb les vostres pròpies mans, paciència i la vostra destresa.

En aquests moments, estem iniciant una campanya de tasts perquè pugueu gaudir i degustar diferents begudes relacionades amb la mel. CERVESA DE MEL, HIDROMEL i RONMEL. Aquí també s’expliquen les seves propietats, com s’elabora i es parla dels seus colors, sabors, etc…

Per més informació, posa’t en contacte amb nosaltres

 • 675.125.820 (Joan Mª Llorens)
 • jmll.apis@gmail.com

Comarca:

Alt Camp

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Ctra. de Valls, C-37, KM 0,60 Alcover

Telèfon:

675 12 58 20

2 Comments
 1. Griselda

  Hola, bon dia. Volia saber si actualment feu tallers per a famílies? Tinc dos adolescents amb qui voldria fer-ne. Gràcies

  1. chiara

   Bon dia Griselda!
   Doncs sí, la Casa Museu de la Mel actualment compta amb activitats per a totes les edats, en l’enllaç a continuació pots consultar-les!
   https://lacasadelamel.wixsite.com/la-casa-de-la-mel/tallers

Leave a Comment