Finca Prats Hotel Golf & SPA

FINCA PRATS HOTEL GOLF & SPA

Benestar en estat pur

Excel·lència gastronòmica, tranquil·litat i unes vistes magnífiques són les particularitats principals que destaquen a Finca Prats Hotel Golf & Spa. Un paradís per a tots els sentits, ja que les seves instal·lacions ofereixen benestar en qualsevol estança. L’establiment compta amb restaurant, spa, habitacions de luxe, enoteca, gimnàs i espais d’oci per poder satisfer qualsevol necessitat de qui aposta per Finca Prats Hotel Golf & Spa.

Ubicació

A tan sols 7 km del centre de Lleida s’hi troba aquest hotel de 5 estrelles, on hi predomina el silenci i la pau. Compta amb una ubicació exemplar per viure sense distraccions, envoltats de jardins, arbres fruiters i vinyes. En definitiva, un lloc privilegiat on sentir com la natura toca els peus i el cos s’impregna de la calma que ofereix tot el seu entorn.

Restauració

La finca compta amb el Blanc Restaurant, una cuina on hi destaca per ser lleugera i contemporània, per concedir una importància especial als productes frescos i de mercat. Una carta extensa, menús degustació i el menú executive als migdies on l’excel·lència és la clau de l’èxit de cada plat. Elaboracions acurades i cuidades fins al màxim detall.

Pots acabar l’experiència gastronòmica gaudint de l’Enoteca, un espai exclusivament dedicat al vi. Hi podreu trobar una selecció de vins de les millors denominacions d’origen, així com tast privats, que se celebren sovint en companyia de prestigiosos winemakers.

Instal·lacions

L’hotel compta amb una fabulós spa que convida d’una manera màgica a oblidar l’estrès i recuperar l’equilibri i la forma física. Cuidar-te i mimar-te són els dos imprescindible per tot l’equip de professionals, els quals t’atendran perquè gaudeixis al màxim de tots els tractaments.

Tens l’oportunitat de participar en multitud d’activitats de fitness, entrenar amb un personal trainer o fer exercici tant a les diverses màquines de gimnàs com als circuits de jogging.

En definitiva, t’espera un lloc on poder sentir-se tu mateix i deixar volar la imaginació!

Comarca:

Segrià

Categoria:

Allotjament

Situació:

N-240, Km 102,5
Lleida 25198

Telèfon:

902 445 666

Leave a Comment