El Permanyer, la Sala i la Cabanya del Permanyer

El Permanyer, la Sala i la Cabanya del Permanyer

El Permanyer és una casa rural situada a 13 km de Vic, als afores del municipi de Sant Bartolomeu del Grau i a només a una hora de Barcelona o Girona.

Es tracta d’ una masoveria amb tres cases rurals totalment independents amb capacitat per a 8, 2 i 10 persones respectivament, caracteritzades per poder gaudir de la pau dels paisatges que ens envolten, el silenci, tranquil·litat, les olors de les herbes,  i les nits estrellades.

En un entorn tranquil de camps, bestiar i convivència amb les feines agrícoles i ramaderes. Deixa’t portar pels colors, les olors de la terra i trenca amb la monotonia, vine i descobreix-lo!

El Permanyer

És una antiga dependència annexa a la casa principal del Permanyer, documentada des del segle XIV.

Es va reformar al segle XIX i actualment s’ha rehabilitat amb gran sensibilitat, conservant els elements originals i combinant-los amb els serveis més actuals, el conjunt li atorga una gran personalitat i confort.

Serveis i comoditats

És una planta baixa amb cuina, menjador i sala d’estar en un mateix espai amb la llar de foc.

Consta de quatre habitacions dobles amb bany. La casa està preparada perquè persones amb dificultats de mobilitat hi puguin accedir. 

La Sala

Es un espai per parelles i gaudir del plaer d’estar desconnectat i relaxat en un àmbit totalment rural, gaudir de la vida a pagès i de la natura, lluny del turisme de masses.

La sala de festes es pot convertir en un petit loft per parelles amb nens si fos el cas.

Serveis i comoditats

Es un únic espai amb totes les comoditats, cuina, menjador, sala d’estar i habitació amb bany i llar de foc.

La Cabanya del Permanyer 

La Cabanya del Permanyer ha sigut restaurada amb totes les comoditats sobre l’antiga pallissa del Permanyer de l’any 1932.

Serveis i comoditats

La planta baixa consta de sala d’estar amb llar de foc i TV, comunicada amb la cuina menjador totalment equipada. Hi trobem dues habitacions de matrimoni i un lavabo complet.

A la primera planta hi trobem dues habitacions dobles, una de matrimoni i un altre lavabo.  

Espais exteriors

A l’exterior cada casa te el seu espai de porxo amb barbacoa i una gran era per córrer i jugar, ideal per a famílies amb nens o amics.

Espais comuns

La sala de jocs i pels dies més calorosos es pot gaudir de la piscina compartida.

Comarca:

Osona

Categoria:

Allotjaments

Situació:

Sant Bartomeu del Grau C-154, km 13, 200
08519 Barcelona

Contacte:

660 385 282
938 880 233

Leave a Comment