El Molí de la Llavina

El Molí de la Llavina

El Molí de la Llavina és una masia catalana situada en un espai natural incomparable, als afores de Centelles. La casa, amb més de 500 anys d’història et proposa visitar-la i descobrir tot allò que té per oferir-te.

Visites al molí fariner centenari, venda i degustacions de formatge artesà i el servei de dedicació i cura dels cavalls fan d’aquest indret un espai ideal per visitar en família.

El Molí

Visitar el Molí de la Llavina permetrà gaudir d’un entorn especial on encara volten lliures el bestiar propi d’un mas.

Es podrà veure el funcionament d’un molí accionat per l’aigua de les basses, tal com ho ha fet durant centenars d’anys. Podràs conèixer el mecanisme d’un molí fariner hidràulic i la vida de pagès en una antiga masia rural.

És un dels pocs molins fariners en funcionament a Catalunya.

Degustacions de formatges

La visita no pot estar completa sense gaudir de les diverses degustacions dels formatges artesans de la casa, d‘embotits artesanals de Vic i de productes de l’hort de proximitat en un espai rural i confortable.

Els preus estan disponibles a la seva pàgina web!

Els seus formatges han sigut premiats amb reconeixements com el de “Mestre Artesà”, n’han creat de nous entre els quals destaca “L’Esgratinyat” de pasta cuita i escorça fregada amb ratafia i el “Roi de cabra” amb escorça vermella per la maduració amb llevats, que es va emportar el premi del Lactium 2018 com a millor formatge català.

Cavalls

El Molí de la Llavina ofereix el servei de cura de cavalls, oferint lloguer de paddocks i instal·lacions, espai de pastura i pupil·latge.

No pots perdre’t aquesta experiència tan gratificant al Molí de la Llavina!

Comarca:

Osona

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

Molí de la Llavina s/n, 08540, Centelles, Barcelona

Contacte:

938 81 16 95  reserves@molidelallavina.com

Leave a Comment