El Corral de Lladurs

El Corral de Lladurs

El Corral de Lladurs, és un complex rural situat al municipi de Lladurs, a la comarca del Solsonès. Destaca per estar al bell mig de la natura de boscos de pinassa i format per paisatges majestuosos, presidit pel castell de Lladurs.

El Corral està format per 5 cases rurals independents amb capacitat per a 4, 6 i 12 persones, ideals per famílies amb nens i grups de parelles.

Apartaments El Corral

Formats per 3 apartaments amb cuina, menjador-estar amb llar de fic, 2 habitacions dobles i 1 bany. Totalment equipats amb llençols, tovalloles i utensilis de cuina.
L’exterior d’aquests apartaments estan formats per un ampli jardí amb piscina, un parc infantil i sala ping-pong.

Casa Cobert del Carro

És una casa a la planta baixa amb 3 habitacions dobles, 3 banys, cuina totalment equipada, menjador i sala d’estar amb llar de foc.
L’exterior té jardí privat amb porxo i barbacoa, un ampli jardí comunitari amb les altres cases amb parc infantil, sala ping-pong i piscina.

Tant els apartaments el Corral com la Casa Cobert del Carro, tenen un hort i una petita granja compartida amb animals, formada per conills, gallines, cabres i oques. Ideal per a nens i famílies!

Casa la Moixella

Una masia catalana del segle XVIII, totalment restaurada i a 2 km de la casa el Corral, és a dir, més aïllada i envoltada de camps de conreu i boscos. Formada per planta baixa i planta superior, la componen 5 habitacions, 3 d’elles matrimonials i 2 individuals. Totalment equipada tant d’utensilis per la higiene, la cuina i en electrodomèstics.

L’exterior de la casa hi trobem piscina, porxo amb barbacoa, sala ping-pong i un petit parc, tot això de manera privada per aquesta casa.

A més, el complex disposa d’una sala per a grups, per realitzar reunions o celebracions.

Comarca:

Solsonès

Categoria:

Allotjament

Situació:

Lv-4241B, 25283 Lladurs, Lleida

Telèfon:

687 84 75 65

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT