El Corral de Lladurs

El Corral de Lladurs

El Corral de Lladurs, és un complex rural situat al municipi de Lladurs, a la comarca del Solsonès. Destaca per estar al bell mig de la natura de boscos de pinassa i format per paisatges majestuosos, presidit pel castell de Lladurs.

El Corral està format per 5 cases rurals independents amb capacitat per a 4, 6 i 12 persones, ideals per famílies amb nens i grups de parelles.

Apartaments El Corral

Formats per 3 apartaments amb cuina, menjador-estar amb llar de fic, 2 habitacions dobles i 1 bany. Totalment equipats amb llençols, tovalloles i utensilis de cuina.
L’exterior d’aquests apartaments estan formats per un ampli jardí amb piscina, un parc infantil i sala ping-pong.

Casa Cobert del Carro

És una casa a la planta baixa amb 3 habitacions dobles, 3 banys, cuina totalment equipada, menjador i sala d’estar amb llar de foc.
L’exterior té jardí privat amb porxo i barbacoa, un ampli jardí comunitari amb les altres cases amb parc infantil, sala ping-pong i piscina.

Tant els apartaments el Corral com la Casa Cobert del Carro, tenen un hort i una petita granja compartida amb animals, formada per conills, gallines, cabres i oques. Ideal per a nens i famílies!

Casa la Moixella

Una masia catalana del segle XVIII, totalment restaurada i a 2 km de la casa el Corral, és a dir, més aïllada i envoltada de camps de conreu i boscos. Formada per planta baixa i planta superior, la componen 5 habitacions, 3 d’elles matrimonials i 2 individuals. Totalment equipada tant d’utensilis per la higiene, la cuina i en electrodomèstics.

L’exterior de la casa hi trobem piscina, porxo amb barbacoa, sala ping-pong i un petit parc, tot això de manera privada per aquesta casa.

A més, el complex disposa d’una sala per a grups, per realitzar reunions o celebracions.

Comarca:

Solsonès

Categoria:

Allotjament

Situació:

Lv-4241B, 25283 Lladurs, Lleida

Telèfon:

687 84 75 65

Leave a Comment