Cerveses la Segarreta

Cerveses la Segarreta

Qui son?

La Segarreta és una Cerveza artesanal ubicada a Santa Coloma de Queralt, allà on la Segarra toca amb el riu Gaià. La seva cervesa es reparteix per tot Catalunya i Espanya i no és d’estranyar que arribin lluny, ja que creen cerveses úniques i de fàcil identificació perquè tenen un marcat caràcter local.

Elaboració

La composició de les seves cerveses només hi trobareu productes naturals, busquen diàriament els millors ingredients per crear cada una de les cerveses. Per aquest motiu fan produccions limitades i tenen tan a veure del lloc d’on venen, terra de cereals i del llúpol.

Elaboren cada dia els seus productes per tal de garantir unes cerveses 100% autèntiques, naturals i artesanals, sense additius, sense filtrar ni pasteuritzar.

Producció

Entre les varietats que, actualment, tenen a l’obrador són la tradicional, l’Apol·lo, l’Apa, la Miliet, l’Avet, la Bavarian IPA, la de mores, nabius o gerds, la Berliner Weisse o la Iberika.

Cada una d’elles estan elaborades per ells mateixos i presenten unes característiques diferents, essent cada una especial perquè puguis escollir quina s’adapta millor al teu paladar.

Club Segarreta

Et donen l’opció de formar part del Club Segarreta, on cada dos mes et fan arribar una caixa amb les últimes novetats, descomptes especials i sorpreses perquè puguis ser el primer, a més, inclou una visita a la fàbrica

Molts restaurants d’arreu aposten per tenir a la seva carta les cerveses la Segarreta, com per exemple el celler de Can Roca qui ha valorat en especial les seves produccions.

Siguis un bon amfitrió i sorprèn als teus convidats amb cerveses Segarreta, els conquistaràs!

Comarca:

Conca de Barberà

Categoria:

Lleure i Oci, Restauració

Situació:

Carrer Nostra Senyora de la Mercè, 25, 43420 Santa Coloma de Queralt, Tarragona

Contacte:

637 433 031

Leave a Comment