Cervesa Artesana Minera

Cervesa Artesana Minera

La cervesa artesana Minera neix sota els conceptes d’excepcionalitat i originalitat. Localitzada en un indret entre Ogassa i Sant Joan de les Abadesses, la cervesa artesana Minera vol compartir el seu patrimoni i donar a conèixer la privilegiada història del lloc on es troba, la qual també ha deixat empremta als seus productes artesans.

Puresa, qualitat i delicadesa són els adjectius que descriuen aquesta cervesa artesana d’origen miner.

 

Al poble d’Ogassa de tradició minera, on es maduren els ingredients de la seva cervesa, a l’interior de la Mina Juncadella, la qual acull aquest projecte emprenedor que dóna forma a un producte singular, de proximitat i de qualitat.

Producte

Cervesa Minera elabora quatre tipus de cerveses de forma permanent durant l’any en format de 50 cl: Avet, Bonaplata, Carbó i Eròtica les quals es complementen amb altres cerveses de temporada i segons l’estació de l’any.

A més, també s’elaboren vàries cerveses de forma periòdica durant l’any en format de 33 cl: Wagon (hivern), Tardor (octubre-novembre), Old Miner (periòdicament) i altres esdeveniments puntuals.

De diferents gustos i estils, aquestes elaboracions poden aportar tocs afruitats, punts àcids o amargor intensa però totes sorprendran gràcies a la seva personalitat ben marcada.

L’experiència gustativa de Minera et donarà l’oportunitat d’experimentar un sabor esplèndid, diferent de la resta i inclús, et farà conèixer un ric patrimoni extens i complementat amb una gastronomia de muntanya exquisida!

Comarca:

El Ripollès

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Pol. Ind. Cal Gat nº15
17860 Sant Joan de les Abadesses (Girona)

Telèfon:

619 473 188

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT