Cervesa Artesana Minera

Cervesa Artesana Minera

La cervesa artesana Minera neix sota els conceptes d’excepcionalitat i originalitat. Localitzada en un indret entre Ogassa i Sant Joan de les Abadesses, la cervesa artesana Minera vol compartir el seu patrimoni i donar a conèixer la privilegiada història del lloc on es troba, la qual també ha deixat empremta als seus productes artesans.

Puresa, qualitat i delicadesa són els adjectius que descriuen aquesta cervesa artesana d’origen miner.

 

Al poble d’Ogassa de tradició minera, on es maduren els ingredients de la seva cervesa, a l’interior de la Mina Juncadella, la qual acull aquest projecte emprenedor que dóna forma a un producte singular, de proximitat i de qualitat.

Producte

Cervesa Minera elabora quatre tipus de cerveses de forma permanent durant l’any en format de 50 cl: Avet, Bonaplata, Carbó i Eròtica les quals es complementen amb altres cerveses de temporada i segons l’estació de l’any.

A més, també s’elaboren vàries cerveses de forma periòdica durant l’any en format de 33 cl: Wagon (hivern), Tardor (octubre-novembre), Old Miner (periòdicament) i altres esdeveniments puntuals.

De diferents gustos i estils, aquestes elaboracions poden aportar tocs afruitats, punts àcids o amargor intensa però totes sorprendran gràcies a la seva personalitat ben marcada.

L’experiència gustativa de Minera et donarà l’oportunitat d’experimentar un sabor esplèndid, diferent de la resta i inclús, et farà conèixer un ric patrimoni extens i complementat amb una gastronomia de muntanya exquisida!

Comarca:

El Ripollès

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Pol. Ind. Cal Gat nº15
17860 Sant Joan de les Abadesses (Girona)

Telèfon:

619 473 188

Leave a Comment