Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i Guerra Aèria

Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i Guerra Aèria

El CIARGA (Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria), és un equipament museogràfic singular i de referència relacionat amb l’aviació i la guerra civil.

Està ubicat a Santa Margarida i els Monjos, en concret, a l’espai del Serral dins l’aeròdrom republicà dels Monjos, que formava part del Vesper de la Gloriosa.

Perquè CIARGA?

El CIARGA  és el primer referent dedicat a explicar la història de l’aviació republicana a la Guerra Civil espanyola (1936-1939), tot mostrant el desenvolupament de l’aviació durant la guerra, fent èmfasis en les següents temàtiques:

  • La important intervenció estrangera en els dos bàndols.
  • La guerra aèria al front i a la rereguarda.
  • Tots aquells esdeveniments que són propis i significatius en el context de la Guerra Civil i l’aviació a Catalunya, en el context constructiu i de funcionament dels aeròdroms militars.

Activitats

El museu realitza diferents activitats i visites guiades per a que els visitants tinguin una experiència inoblidable, combinant-lo amb visites a altres centres, edificis emblemàtics i tastos gastronòmics del Penedès.

Descobreix-lo tot a l’apartat d’activitats de la seva web!

També ofereix una gran varietat d’activitats per visites escolars i en família on s’experimentarà en primera persona, la sensació de ser un autèntic historiador que ha d’esbrinar el secrets del passat.

No t’ho pensis més i vine a visitar el CIARGA!

Comarca:

Alt Penedès

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

Camí del Fondo, s/n 08730
Santa Margarida i els Monjos

Contacte:

669 28 75 39
ciarga@ciarga.cat

Leave a Comment