Celler VidBertus

Celler VidBertus

El Celler VidBertus està localitzat en un antic celler de l’Espluga de Francolí, i destaca per la seva personalitat.

Buscant la singularitat i la perfecta expressió de cada un dels seus raïms, el celler vol donar valor a les varietats típiques i autòctones de la terra, oferint una selecció de productes d’alta qualitat i exclusivitat.

Especialitat

La intenció del celler és reivindicar i reinterpretar dues varietats tradicionals de la Denominació d’Origen Conca de Barberà: la Parellada i el Trepat; acompanyar-lo amb la introducció del raïm mediterrani per excel·lència: la Garnatxa; i el creixement d’un raïm insòlit i gairebé exclusiu: el Monastrell.

El Merlot és una altra de les varietats que es conrea a les vinyes, d’origen atlàntic i amb una base de color i estructura per als seus vins.

El terreny

VirBertus treballa a partir d’una viticultura acurada, de rendiments baixos i intensa maduració. A partir d’això, doncs, hi sorgeix la personalitat i la qualitat dels raïms de la zona, amb vins de grans pes i concentració, sempre amb la màxima harmonia i elegància.

Aquests terrenys del celler, situats a més de 500 metres d’alçada, estan envoltats de cereals i bosquines de pi blanc i socoll, amb marinades fresques i una temperatura moderada. Aquestes característiques, aporten un vigor i una producció equilibrada a les vinyes, amb l’obtenció de raïms de bona maduració i vins de notable concentració i singularitat.

El Celler està inscrit a la Denominació d’Origen Conca de Barberà i busca sempre l’excepcionalitat i la diferenciació emmarcat dins el típic clima continental-mediterrani propi.

Per tot això i molt més, descobreix tot un món vinícola de referència a Celler VidBertus on t’esperen uns vins únics, elaborats amb el màxim rigor i sensibilitat .

Comarca:

Conca de Barberà

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Carrer d’Anselm Clavé, 13, 43440 L’Espluga de Francolí, Tarragona

Telèfon:

626 33 05 11

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT