Celler VidBertus

Celler VidBertus

El Celler VidBertus està localitzat en un antic celler de l’Espluga de Francolí, i destaca per la seva personalitat.

Buscant la singularitat i la perfecta expressió de cada un dels seus raïms, el celler vol donar valor a les varietats típiques i autòctones de la terra, oferint una selecció de productes d’alta qualitat i exclusivitat.

Especialitat

La intenció del celler és reivindicar i reinterpretar dues varietats tradicionals de la Denominació d’Origen Conca de Barberà: la Parellada i el Trepat; acompanyar-lo amb la introducció del raïm mediterrani per excel·lència: la Garnatxa; i el creixement d’un raïm insòlit i gairebé exclusiu: el Monastrell.

El Merlot és una altra de les varietats que es conrea a les vinyes, d’origen atlàntic i amb una base de color i estructura per als seus vins.

El terreny

VirBertus treballa a partir d’una viticultura acurada, de rendiments baixos i intensa maduració. A partir d’això, doncs, hi sorgeix la personalitat i la qualitat dels raïms de la zona, amb vins de grans pes i concentració, sempre amb la màxima harmonia i elegància.

Aquests terrenys del celler, situats a més de 500 metres d’alçada, estan envoltats de cereals i bosquines de pi blanc i socoll, amb marinades fresques i una temperatura moderada. Aquestes característiques, aporten un vigor i una producció equilibrada a les vinyes, amb l’obtenció de raïms de bona maduració i vins de notable concentració i singularitat.

El Celler està inscrit a la Denominació d’Origen Conca de Barberà i busca sempre l’excepcionalitat i la diferenciació emmarcat dins el típic clima continental-mediterrani propi.

Per tot això i molt més, descobreix tot un món vinícola de referència a Celler VidBertus on t’esperen uns vins únics, elaborats amb el màxim rigor i sensibilitat .

Comarca:

Conca de Barberà

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Carrer d’Anselm Clavé, 13, 43440 L’Espluga de Francolí, Tarragona

Telèfon:

626 33 05 11

Leave a Comment