Celler Grau i Grau

Celler Grau i Grau

Al Pla de Bages, el Celler Grau i Grau s’alça enmig d’un territori més que privilegiat en la producció de vi.

Per la qualitat de la terra i les condicions metereològiques el vi del  és autèntic i únic, i compta amb més de 100 anys de tradició i voluntat de perfeccionar la producció de vi.

El celler té 20 hectàrees de vinyes pròpies a uns 600 metres d’altitud. Aquesta situació permet oferir al raïm característiques que n’augmenten la qualitat: frescor, bona concentració i capacitat d’envellir.

Al celler la verema es fa manualment i a màquina segons les necessitats de cada varietat i el tipus de maduració, i es cultiven  de manera ecològica, repectant el medi ambient i preservant al màxim les seves qualitats, diverses varietats viníferes.

  • En blancs, Sauvignon Blanc, Macabeu, Parellada i la Picapoll, autòctona del Pla de Bages.
  • En negres, Ull de Llebre, Merlot, Cabernet Franch, Syrah i una petita part de Sumoll provinent de vinyes de més de 80 anys.

El Celler Grau i Grau aposta per posar en valor el vi fet de manera tradicional, cuidant el procès i els detalls perquè el producte final sigui inigualable i de gran qualitat.

Per la seva elaboració meticulosa i feta amb passió, els vins de  fa temps que creuen fronteres i ja els podem trobar en països com el Japó, l’Índia, Estats Units, Austràlia, Alemanya, Dinamarca o Bèlgica.

El celler ofereix la possibilitat al visitant de gaudir de les vinyes i les instal·lacions de maneres diferents. Totes elles inclouen visita a les vinyes, visita guiada al celler i a la sala d’envelliment, dues degustacions a escollir i una ampolla d’obsequi.

Comarca:

Bages

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Crta. C-37, d’Igualada a Manresa, Km 75,5 08255 Maians (Barcelona)

Telèfon:

938 356 002

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT