Celler Grau i Grau

Celler Grau i Grau

Al Pla de Bages, el Celler Grau i Grau s’alça enmig d’un territori més que privilegiat en la producció de vi.

Per la qualitat de la terra i les condicions metereològiques el vi és autèntic i únic, i compta amb més de 100 anys de tradició i voluntat de perfeccionar la producció de vi.

El celler té 20 hectàrees de vinyes pròpies a uns 600 metres d’altitud. Aquesta situació permet oferir al raïm característiques que n’augmenten la qualitat: frescor, bona concentració i capacitat d’envellir.

Al celler la verema es fa manualment i a màquina segons les necessitats de cada varietat i el tipus de maduració, i es cultiven  de manera ecològica, repectant el medi ambient i preservant al màxim les seves qualitats, diverses varietats viníferes.

  • En blancs, Sauvignon Blanc, Macabeu, Parellada i la Picapoll, autòctona del Pla de Bages.
  • En negres, Ull de Llebre, Merlot, Cabernet Franch, Syrah i una petita part de Sumoll provinent de vinyes de més de 80 anys.

El Celler Grau i Grau aposta per posar en valor el vi fet de manera tradicional, cuidant el procès i els detalls perquè el producte final sigui inigualable i de gran qualitat.

Del Pla del Bages al món

Per la seva elaboració meticulosa i feta amb passió, els vins de  fa temps que creuen fronteres i ja els podem trobar en països com el Japó, l’Índia, Estats Units, Austràlia, Alemanya, Dinamarca o Bèlgica.

El celler ofereix la possibilitat al visitant de gaudir de les vinyes i les instal·lacions de maneres diferents. Totes elles inclouen visita a les vinyes, visita guiada al celler i a la sala d’envelliment, dues degustacions a escollir i una ampolla d’obsequi.

Comarca:

Bages

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Crta. C-37, d’Igualada a Manresa, Km 75,5 08255 Maians (Barcelona)

Telèfon:

938 356 002

Leave a Comment