Celler Grau i Grau
Al Pla de Bages, el Celler Grau i Grau s’alça enmig d’un territori més que privilegiat en la producció de vi.
Per la qualitat de la terra i les condicions metereològiques el vi és autèntic i únic, i compta amb més de 100 anys de tradició i voluntat de perfeccionar la producció de vi.
El celler té 20 hectàrees de vinyes pròpies a uns 600 metres d’altitud. Aquesta situació permet oferir al raïm característiques que n’augmenten la qualitat: frescor, bona concentració i capacitat d’envellir.
Al celler la verema es fa manualment i a màquina segons les necessitats de cada varietat i el tipus de maduració, i es cultiven de manera ecològica, repectant el medi ambient i preservant al màxim les seves qualitats, diverses varietats viníferes.
- En blancs, Sauvignon Blanc, Macabeu, Parellada i la Picapoll, autòctona del Pla de Bages.
- En negres, Ull de Llebre, Merlot, Cabernet Franch, Syrah i una petita part de Sumoll provinent de vinyes de més de 80 anys.
El Celler Grau i Grau aposta per posar en valor el vi fet de manera tradicional, cuidant el procès i els detalls perquè el producte final sigui inigualable i de gran qualitat.
Del Pla del Bages al món
Per la seva elaboració meticulosa i feta amb passió, els vins de fa temps que creuen fronteres i ja els podem trobar en països com el Japó, l’Índia, Estats Units, Austràlia, Alemanya, Dinamarca o Bèlgica.
El celler ofereix la possibilitat al visitant de gaudir de les vinyes i les instal·lacions de maneres diferents. Totes elles inclouen visita a les vinyes, visita guiada al celler i a la sala d’envelliment, dues degustacions a escollir i una ampolla d’obsequi.
Comarca:
Bages
Categoria:
Lleure i oci
Situació:
Crta. C-37, d’Igualada a Manresa, Km 75,5 08255 Maians (Barcelona)
Telèfon:
938 356 002