Celler Carviresa

Celler Carviresa

El Celler Carviresa és el resultat de la fusió de tres famílies vinícoles. Totes tres amb una llarga història dedicada a l’elaboració i comercialització dels vins.

A partir del raïm de collita pròpia i del de viticultors de la zona, els vins Carviresa han destacat sempre per la seva qualitat, gust i aroma, fent-se lloc al mercat.

Els vins Carviresa provenen d’una terra ideal: la Vall del Corb. En aquesta localització, les vinyes i conreus es troben entre els 200 i 400 metres d’altitud, en un terreny calcari i uniforme.

És aquí on es cultiven per primera vegada a Catalunya les varietats de cabernet sauvignon, merlot i chardonnay i on es van adoptar les tècniques californianes de vinificació.

Les bótes de roure, de torrats forts, emmagatzemen el vi blanc, i les de torrats mitjans o lleugers, el vi negre, que permetran una acció més atrevida de la fusta sobre el producte final.

D.O Costers del Segre i D.O Cava des del 1998, l’equip Carviresa no ha parat d’innovar. L’última aposta ha estat la inauguració de l’Agrobotiga i de la plataforma online, que posa a disposició dels clients un ampli ventall de productes vinícoles i d’alimentació.

Un establiment únic a la regió que ofereix una àmplia varietat de vins caves i vermuts, tant de la zona com d’arreu del país i de l’estranger, i una gran gamma de licors, aperitius i productes d’alimentació prèmium.

 

Així doncs, Carviresa ofereix molt més que vins. Adreçats a aquells que són autèntics sommeliers però també a aquell qui descobreix el món del vi per primera vegada, el celler posa a la disposició de tothom qui hi estigui interessat: assesorament sommelier, consultes sobre maridatge, tastos a domicili, cursos i jornades, lots i ampolles personalitzades i experts al servei del client.

Comarca:

l’Urgell

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Av. Tarragona, s/n
25300 Tàrrega (Lleida)

Telèfon:

973 310 732

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT