Celler Carviresa

Celler Carviresa

El Celler Carviresa és el resultat de la fusió de tres famílies vinícoles. Totes tres amb una llarga història dedicada a l’elaboració i comercialització dels vins. Actualment trobaràs la seva agrobotiga a Tàrrega.

A partir del raïm de collita pròpia i del de viticultors de la zona, els vins Carviresa han destacat sempre per la seva qualitat, gust i aroma, fent-se lloc al mercat.

Els vins Carviresa provenen d’una terra ideal: la Vall del Corb. En aquesta localització, les vinyes i conreus es troben entre els 200 i 400 metres d’altitud, en un terreny calcari i uniforme.

És aquí on es cultiven per primera vegada a Catalunya les varietats de cabernet sauvignon, merlot i chardonnay i on es van adoptar les tècniques californianes de vinificació.

Les bótes de roure, de torrats forts, emmagatzemen el vi blanc, i les de torrats mitjans o lleugers, el vi negre, que permetran una acció més atrevida de la fusta sobre el producte final.

D.O Costers del Segre i D.O Cava des del 1998, l’equip Carviresa no ha parat d’innovar. L’última aposta ha estat la inauguració de l’Agrobotiga i de la plataforma online, que posa a disposició dels clients un ampli ventall de productes vinícoles i d’alimentació.

Un establiment únic a la regió que ofereix una àmplia varietat de vins caves i vermuts, tant de la zona com d’arreu del país i de l’estranger, i una gran gamma de licors, aperitius i productes d’alimentació prèmium.

Així doncs, Carviresa ofereix molt més que vins. Adreçats a aquells que són autèntics sommeliers però també a aquell qui descobreix el món del vi per primera vegada, el celler posa a la disposició de tothom qui hi estigui interessat: assesorament sommelier, consultes sobre maridatge, tastos a domicili, cursos i jornades, lots i ampolles personalitzades i experts al servei del client.

Comarca:

l’Urgell

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Av. Tarragona, s/n
25300 Tàrrega (Lleida)

Telèfon:

973 310 732

Leave a Comment