Celler Brugarol

Celler Brugarol

El Celler Brugarol és un dels punts enoturístics més destacats de la Costa Brava, situat a la ciutat de Palamós. El celler va ser dissenyat per RCR (Aranda Pigerm Vilalta Arquitectes), fent-lo així una estructura arquitectònica d’obra d’art.

Format per càmeres subterrànies, es realitza la criança del vi i de les seves propietats i característiques, amb una perfecta simbiosi amb les vinyes i l’entorn.

Que ofereix

Cal destacar que el celler, és un lloc idoni per fer reunions d’empresa i activitats relacionades amb l’art, el paisatge i la integració social.

Ara bé, si el que interessa és fer-hi una visita i catar els seus productes, Brugarol també t’ofereix aquesta possibilitat i l’opció d’acompanyar la cata amb tapes o bé amb una nit amb esmorzar inclòs a la masia de la finca, el Mas Bell-lloc. Els productes ecològics i naturals del mas et satisfaran com els seus vins i escumosos.

El silenci, l’olor, la llum, l’ombra, els colors, les textures i els sabors fan que aquest vi es cati amb els cinc sentits, molt recomanable pels amants de l’enoturisme i el maridatge però també per tot aquell interessat en l’art, el bon vi i la gastronomia ecològica i local.

Els vins Brugarol són distingits per la seva qualitat, artesania i naturalitat. No contenen additius i han estat guardonats diverses vegades

Els vins

Entre els vins i escumosos Brugol més recents destaquen el Brugarol Blanc 2015, el Brugarol Escumós 2013, el Brugarol Negre jove 2015 i el Brugarol “El Bastard” Vi Blanc 2015. El Negre B i el Negre MB 2011, barreja de diferents varietats de raïm també han estat molt apreciats juntament amb el Bell Lloc Negre 2010, el Bell Lloc Blanc 2013 Malvasia i el Bell Lloc Rosat 2013, que ja han agotat existències.

Els vins Brugarol són vins guardonats i distingits per la seva qualitat, artesania i naturalitat.

El celler no només ens ofereix visitar el seu celler, sinó que ens dona la possibilitat de viure una experiència plena!

Comarca:

Baix Empordà

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Camí de Bell-lloc s/n, 17230 Palamós, Girona

Telèfon:

972 316 203

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT