Celler Brugarol

Celler Brugarol

El Celler Brugarol és un dels punts enoturístics més destacats de la Costa Brava, situat a la ciutat de Palamós. El celler va ser dissenyat per RCR (Aranda Pigerm Vilalta Arquitectes), fent-lo així una estructura arquitectònica d’obra d’art.

Format per càmeres subterrànies, es realitza la criança del vi i de les seves propietats i característiques, amb una perfecta simbiosi amb les vinyes i l’entorn.

Que ofereix

Cal destacar que el celler, és un lloc idoni per fer reunions d’empresa i activitats relacionades amb l’art, el paisatge i la integració social.

Ara bé, si el que interessa és fer-hi una visita i catar els seus productes, Brugarol també t’ofereix aquesta possibilitat i l’opció d’acompanyar la cata amb tapes o bé amb una nit amb esmorzar inclòs a la masia de la finca, el Mas Bell-lloc. Els productes ecològics i naturals del mas et satisfaran com els seus vins i escumosos.

El silenci, l’olor, la llum, l’ombra, els colors, les textures i els sabors fan que aquest vi es cati amb els cinc sentits, molt recomanable pels amants de l’enoturisme i el maridatge però també per tot aquell interessat en l’art, el bon vi i la gastronomia ecològica i local.

Els vins Brugarol són distingits per la seva qualitat, artesania i naturalitat. No contenen additius i han estat guardonats diverses vegades

Els vins

Entre els vins i escumosos Brugol més recents destaquen el Brugarol Blanc 2015, el Brugarol Escumós 2013, el Brugarol Negre jove 2015 i el Brugarol “El Bastard” Vi Blanc 2015. El Negre B i el Negre MB 2011, barreja de diferents varietats de raïm també han estat molt apreciats juntament amb el Bell Lloc Negre 2010, el Bell Lloc Blanc 2013 Malvasia i el Bell Lloc Rosat 2013, que ja han agotat existències.

Els vins Brugarol són vins guardonats i distingits per la seva qualitat, artesania i naturalitat.

El celler no només ens ofereix visitar el seu celler, sinó que ens dona la possibilitat de viure una experiència plena!

Comarca:

Baix Empordà

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Camí de Bell-lloc s/n, 17230 Palamós, Girona

Telèfon:

972 316 203

Leave a Comment