Casa Parramon, turisme rural a Peramea

Casa Parramon, turisme rural a Peramea

Casa Parramon és un conjunt d’allotjaments rural on viure una experiència única. Està formada per la Casa Parramon, l’Era i Lo Paller.

La Casa Parramon és una antiga casa situada en un dels extrems del poble de Peramea, i per això ofereix magnífiques vistes del Pla de Corts.

Amb una superfície de 450 m, ha estat restaurada mantenint el seu estil rústic i conservant l’amplitud dels espais. Té una capacitat de 14 persones, amb 6 habitacions i una gran sala menjador amb llar de foc. Equipat amb totes les comoditats, és ideal per a vacances en grup o en família!

La característica d’aquesta casa son els baixos, on s’hi conserva el forn de pa, el celler i el trull amb els corrals, un espai que s’hi pot visitar i observar com es fa tot de manera tradicional.

L’Era de Parramon hi ha Les FeixetesEl Vedat i La Verneda, 3 allotjaments rurals independents de gran amplitud i amb totes les comoditats possibles. Equipats amb sala d’estar, bany complet, 2 habitacions dobles i cuina equipada. Comparteixen servei de bugaderia, rentadora i assecadora i un pati comú amb barbacoa i un billar.

Lo Paller de Parramon és una casa rural totalment independent còmode i confortable, amb parets de pedra i l’estisorada reconstruïda. Disposa d’un pati d’uns 100m2 amb barbacoa i una sala d’esbarjo coberta amb billar, té capacitat per a 4-6 persones.

Entorn

Passejant per la Vila Closa de Peramea descobriràs racons que et transportaran a un passat medieval i a una forma de vida que ja és part de la història. És un poble rural amb activitat artesana del passat i està declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Pels voltants del poble pots gaudir de la natura entre boscos i camps de conreu, els punts d’interès mes rellevants son:

  • Estany de Montcortés
  • Gerri de la Sal
  • Congost de Collegats
  • Vall Fosca
  • Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Comarca:

Pallars Sobirà

Categoria:

Allotjament

Situació:

C/ Major, 2
25591 Peramea
Pallars Sobirà, Pirineu de Lleida

Telèfon:

650 943 383
973 662 036

Leave a Comment