Casa Mas, l’altra cuina de casa teva

Casa Mas, l’altra cuina de casa teva

Cada vegada són més els consumidors que busquen solucions ràpides que satisfacin el paladar i que alhora siguin de qualitat.

Casa Mas és la marca d’aquests consumidors ‘gourmet’ que busquen alguna cosa més a banda de sadollar la seva gana. S’ha acabat allò d’associar la cuina preparada a pizzes congelades o sopes de microones, Casa Mas ens descobreix una nova manera de menjar fàcil i bona, amb productes tradicionals i casolans.

Avui dia la marca catalana produeix més de 10 milions d’unitats a l’any (unes 30.000 al dia) i compta amb una trentena de productes preparats.

Menús, amanides, arrossos, canelons, carns, cremes i gaspatxos, croquetes, lasanyes, llegums, pastes, pastissos, peixos, salses i verdures és tot el que ofereix aquesta gran marca.

Tota una àmplia gamma de plats elaborats amb els millors productes t’espera ben a prop de casa teva, ja que Casa Mas es troba a les principals cadenes de supermercats del país. Seguir una dieta sana i equilibrada no havia sigut mai tan fàcil i econòmic!

Casa Mas es diferencia d’altres marques perquè ofereix un producte fresc, sense pasteuritzar i amb ingredients de primera qualitat.

Ja fa més de 20 anys que la marca va aparèixer al mercat, i des de llavors, no ha fet més que créixer exponencialment any rere any.

Aquest negoci capdavanter no només ofereix plats elaborats i menús pel dia a dia, també ofereix plats especials ideals per compartir en família, com els canelons d’ànec i foie, els casolans de carn o les vieires farcides de peix i marisc, idonis perquè aquest nadal el dediquis a allò que importa.

Troban’s als millors supermercats i a les botigues de proximitat!

Comarca:

Moianès

Categoria:

Restauració

Situació:

Pol. Ind. El Vapor, Nau B1-B2 08183 Castellterçol

Telèfon:

938 668 274

Leave a Comment