Casa Fígols, artesans de l’embotit

Casa Fígols, artesans de l’embotit

Casa Fígols és una empresa d’embotits ubicada al petit poble de Montmajor, al Berguedà (Barcelona). Amb una història que es remunta al 1959, la seva fidelitat al mètode artesanal i a les matèries primeres de qualitat que proveeix el territori, permeten a Casa Fígols fer bandera d’una filosofia d’empresa que la diferència de la competència. Amb una selecció de carns sempre provinent de femelles de porc pel sabor que les distingeix, l’empresa es compromet amb els productes del territori. Gràcies a la seva cinquantena de productes, entre curats, cuits, llescats, elaborats, així com l’excel·lent qualitat de tots ells, fa que el prestigi de la marca es consolidi cada cop més i que es reconegui al públic més gurmet.

Casa Fígols es compromet en detall amb cadascun dels passos de producció per tal de mantenir la seva qualitat en els productes i donar-los-hi el seu valor i categoria pertinents dins la gastronomia autòctona.

La majoria d’establiments als quals s’adreça l’empresa són xarcuteries gurmet, parades de mercats, establiments de barri o petites cadenes de supermercats. Aquelles fires, mercats d’artesania o punts turístics, també són benvinguts per a la distribució i venta dels embotits de Casa Fígols.

Actualment, l’empresa té presència per tot Catalunya, algunes regions de l’Estat i comença a fer alguna venda d’exportació.

Casa Fígols vol que els seus productes puguin ser consumits amb la màxima garantia, sobretot per aquelles persones que pateixen alguna intolerància o al·lèrgia al gluten. Per aquest motiu, cada any se sotmeten a una autoria realitzada per Bureau Veritas i així aconseguir el certificat d’espiga barrada (ELS) segons el sistema de llicència europeu.  

Actualment, han creat la botiga online, on poder adquirir alguns dels seus productes en format individual, en safates o lots que envien al domicili en un termini de 48-72 hores en transport frigorífic. Així tothom pot gaudir d’una bona botifarra en qualsevol àpat i lloc.

No ho dubtis, si vols ser un bon amfitrió, als teus àpats ofereix embotits Casa Fígols!

Comarca:

El Berguedà

Categoria:

Gastronomia

Situació:

Casa Fígols · Pl. del Mercat, 6. 08612 Montmajor

Contacte:

93 824 61 99

Leave a Comment