Canals & Munné

Cannals & Munné

Des de 1915, Canals & Munné estima la terra i vetlla per la qualitat dels seus productes en la seva finca a Sant Sadurní d’Anoia.

A partir d’un procès 100% artesanal, és un dels pioners en l’elaboració de vins segons els mètode tradicional Champegnoise i treballa per oferir sempre la màxima qualitat i excepcionalitat en les seves ampolles. El seu creador, Josep Mª Canals i Capellades, va apostar per l’elaboració de caves i vins vetllant per la qualitat de les matèries primeres, dels productes de la terra i oferir així un clar exemple de producte de referència.

Es tracta d’una gran tradició familiar, formada per 100 anys d’història i 5 generacions, i una màxima dedicació al cultiu de la vinya en la seva finca.

Amb la  selecció dels millors raïms i processos d’elaboració, creen productes d’alta gamma i de gran qualitat, pels quals han estat premiats amb diversos certamens com la Gran Medalla d’Or a la Qualitat, entre d’altres.

 Un complet i complex procès d’elaboració, juntament amb la més avançada modernitat, fan que Canals & Munné pugui oferir sempre un producte únic i destacable.

Gaudir d’una copa de cava de Canals & Munné és un clar exemple de qualitat, tradició i modernitat. Ja sigui per dinar, fer l’aperitiu, berenar o sopar, constitueix una experiència única en qualsevol moment del dia, tots els dies de l’any.

Activitats

Per a tots aquells que ho desitgin, els caps de setmana i festius, es pot gaudir de visites guiades a les caves amb degustació de productes. Es tracta d’una visita enològica, guiada i comentada a la Cava Nova, que permetrà descobrir 100 anys d’història, convertint-se en enòleg per un dia.

Aquestes visites finalitzen amb un dinar amb productes de temporada típics catalans segons l’època de l’any. A més, també et donen l’oportunitat de conèixer la terra, trepitjar les vinyes, observar les barriques i conèixer fins a l’últim detall els processos que Canals & Munné duen a terme per a arribar a l’exclusivitat dels seus vins i caves.

FULLETÓ MENÚ CALÇOTADA

ROLL UP VISITA A LES CAVES

Comarca:

Alt Penedès

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Carretera de San Sadurní a Vilafranca, Km 0.5, 08770
Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona

Telèfon:

93 891 03 18

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT