Canals & Munné

Cannals & Munné

Des de 1915, Canals & Munné estima la terra i vetlla per la qualitat dels seus productes en la seva finca a Sant Sadurní d’Anoia.

A partir d’un procès 100% artesanal, és un dels pioners en l’elaboració de vins segons els mètode tradicional Champegnoise i treballa per oferir sempre la màxima qualitat i excepcionalitat en les seves ampolles. El seu creador, Josep Mª Canals i Capellades, va apostar per l’elaboració de caves i vins vetllant per la qualitat de les matèries primeres, dels productes de la terra i oferir així un clar exemple de producte de referència.

Es tracta d’una gran tradició familiar, formada per 100 anys d’història i 5 generacions, i una màxima dedicació al cultiu de la vinya en la seva finca.

Amb la  selecció dels millors raïms i processos d’elaboració, creen productes d’alta gamma i de gran qualitat, pels quals han estat premiats amb diversos certamens com la Gran Medalla d’Or a la Qualitat, entre d’altres.

 Un complet i complex procès d’elaboració, juntament amb la més avançada modernitat, fan que Canals & Munné pugui oferir sempre un producte únic i destacable.

Gaudir d’una copa de cava de Canals & Munné és un clar exemple de qualitat, tradició i modernitat. Ja sigui per dinar, fer l’aperitiu, berenar o sopar, constitueix una experiència única en qualsevol moment del dia, tots els dies de l’any.

Activitats

Per a tots aquells que ho desitgin, els caps de setmana i festius, es pot gaudir de visites guiades a les caves amb degustació de productes. Es tracta d’una visita enològica, guiada i comentada a la Cava Nova, que permetrà descobrir 100 anys d’història, convertint-se en enòleg per un dia.

Aquestes visites finalitzen amb un dinar amb productes de temporada típics catalans segons l’època de l’any. A més, també et donen l’oportunitat de conèixer la terra, trepitjar les vinyes, observar les barriques i conèixer fins a l’últim detall els processos que Canals & Munné duen a terme per a arribar a l’exclusivitat dels seus vins i caves.

FULLETÓ MENÚ CALÇOTADA

ROLL UP VISITA A LES CAVES

Comarca:

Alt Penedès

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Carretera de San Sadurní a Vilafranca, Km 0.5, 08770
Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona

Telèfon:

93 891 03 18

Leave a Comment