Cal Prat, turisme de relax

Cal Prat, turisme de relax

Cal Prat és una antiga casa de pagès del segle XVIII situada al petit nucli d’El Soler, dins el terme municipal de Calonge de Segarra a l’Alta Anoia, just a tocar de les comarques de La Segarra i El Solsonès.

El lloc perfecte per fer una escapada!

Una estada a Cal Prat us permetrà gaudir de l’entorn, tot imaginant com ha estat la vida pagesa de la casa en els darrers segles.

Vine a fruir del paisatge i la tranquil·litat del món rural d’avui.

La Casa

Una acurada restauració ha permès conservar totes les estances i elements típics d’una antiga casa de pagès com ho són el celler, el cup del vi, l’estable, el forn de pa, la llar de foc, etc.

El Forn i El Celler, així s’anomenen els allotjaments per la particularitat que caracteritza a cadascun, tenen una capacitat de fins a 8 i 5 persones respectivament.

També es pot llogar la casa sencera, ja que els dos allotjaments es poden comunicar.

Comoditats i serveis

Trobareu el millor per relaxar-vos gaudint de la piscina climatitzada amb electròlisis salina, en funcionament les 24 hores del dia. Respectuós amb la pell i amb el medi ambient

Totes les estances ofereixen:

  • Climatització
  • Llar de foc de llenya
  • Televisió amb reproductor DVD i CD i connexió a internet
  • Utensilis de cuina, electrodomèstics i cafetera Nespresso o italiana
  • Roba de llit, tovalloles, bressol i trona
  • Jocs de taula

Vine a descobrir Cal Prat, gaudeix de l’entorn privilegiat i les diverses activitats que es poden realitzar com visites guiades, observacions astronòmiques, excursions i molt més. Descobreix-lo a www.calprat.net

Comarca:

Anoia

Categoria:

Allotjament

Situació:

El Soler, s/n
Calonge de Segarra, Barcelona

Telèfon:

650 93 64 00

Leave a Comment