Ca l’Esclop, Costa Brava Apartament

Ca l’Esclop

Costa Brava Apartament

Ca l’Esclop és una gran masia situada al petit i encantador poble de Vilaür, a 15 minuts de les increïbles platges de la Costa Brava.

La Casa

La casa totalment restaurada, ofereix grans espais interiors i exteriors, amb un total de 2 sales d’estar, un menjador, cuina, 8 dormitoris i 4 lavabos. Ideal per passar uns dies amb amics o família evadint-se de la quotidianitat i fer turisme per la Costa Brava.

A la planta baixa hi trobem un espai amb sala de jocs amb llar de foc i taula de ping-pong, on poder passar moments divertits en companyia.

Les habitacions i els lavabos estan repartits per totes les seves plantes, l’ampli jardí exterior disposa de piscina de sal privada, hamaques on relaxar-se i un porxo amb barbacoa on poder fer qualsevol àpat.

La casa disposa de Wi-fi gratuït i televisió!

Activitats

La seva situació geogràfica és ideal per realitzar excursions i passejades a poblets propers, gaudir del riu Fluvià i visitar la costa.

Gaudeix de les activitats d’aventura que es fan als voltants, com per exemple:

  • Submarinisme
  • Passeig en cavalls
  • Windsurf
  • Golf i tennis

I moltes més! Per reservar i saber-ne més, visita la web de www.costabravapartment.com i descobreix tot el que té per oferir-te.

Comarca:

Alt Empordà

Categoria:

Allotjament

Situació:

Masias Blanques 2
17483 Vilaür, Girona

Contacte:

972 795 929

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT