Ca l’Esclop, Costa Brava Apartament

Ca l’Esclop

Costa Brava Apartament

Ca l’Esclop és una gran masia situada al petit i encantador poble de Vilaür, a 15 minuts de les increïbles platges de la Costa Brava.

La Casa

La casa totalment restaurada, ofereix grans espais interiors i exteriors, amb un total de 2 sales d’estar, un menjador, cuina, 8 dormitoris i 4 lavabos. Ideal per passar uns dies amb amics o família evadint-se de la quotidianitat i fer turisme per la Costa Brava.

A la planta baixa hi trobem un espai amb sala de jocs amb llar de foc i taula de ping-pong, on poder passar moments divertits en companyia.

Les habitacions i els lavabos estan repartits per totes les seves plantes, l’ampli jardí exterior disposa de piscina de sal privada, hamaques on relaxar-se i un porxo amb barbacoa on poder fer qualsevol àpat.

La casa disposa de Wi-fi gratuït i televisió!

Activitats

La seva situació geogràfica és ideal per realitzar excursions i passejades a poblets propers, gaudir del riu Fluvià i visitar la costa.

Gaudeix de les activitats d’aventura que es fan als voltants, com per exemple:

  • Submarinisme
  • Passeig en cavalls
  • Windsurf
  • Golf i tennis

I moltes més! Per reservar i saber-ne més, visita la web de www.costabravapartment.com i descobreix tot el que té per oferir-te.

Comarca:

Alt Empordà

Categoria:

Allotjament

Situació:

Masias Blanques 2
17483 Vilaür, Girona

Contacte:

972 795 929

 695 24 33 34 / 657 87 57 06

Leave a Comment