Ca la Teresona

Ca la Teresona

Ca la Teresona neix de sis generacions de xarcuters que han anat millorant els seus productes mantenint les receptes tradicionals. El grup Ca la Teresona està format per 4 establiments a Vic, comarca d’Osona:

Ca la Teresona

La xarcuteria fundada l’any 1837 i empresa familiar de sis generacions, on s’hi contínua amb la mateixa passió l’elaboració dels productes km0. Vols viure una experiència al voltant d’embotits i llonganisses? Turistes de totes les parts del món venen a l’obrador a fer el seu propi fuet i llonganissa. Descobreix el bon menjar dels seus productes artesans.

Teresona XXI

Un restaurant que neix de la il·lusió on els clients poden gaudir i degustar els productes que elaboren des de 1837. Situat al mateix local, ofereix un menú migdia que varia cada setmana, on sempre hi ha lloc pels seus embotits casolans. Una carta amb productes de mercat, tradicionals, i amb noves tendències i estils diferents.

DO – Brasa

El restaurant on les carns són tirades peça a peça, selectes i de qualitat amb l’ADN. La millor carn de porc, vedella, vaca, conill, xai i magret d’ànec. Por Duroc, vedella km0, Angus, Vaca Rubia Gallega o de Nebraska. No pots perdre’t aquesta experiència culinària!

LaBlava

Un espai polivalent situat al casc antic de Vic dins d’una casa senyorial del segle XVII. Un lloc ideal per lluir els teus esdeveniments tant personals com professionals , amb possibilitat de llogar per hores o per dia.

Visita Vic, visita Ca la Teresona!

Comarca:

Osona

Categoria:

Restauració

Situació:

C/ Argenters, 4, 08500 Vic (Barcelona)

Telèfon:

938 860 028

1 Comment
  1. Rubèn

    Que bé que en aquests negocis puguin continuar prosperant malgrat la pandèmia. Sobretot aquestes xarcuteries que tenen tanta tradició. Jo per informar-me de més locals de la província del Pla de l’Estany utilitzo https://lham.net/.

Leave a Comment