BARRANKISME, sent l’adrenalina

BARRANKISME, sent la màxima adrenalina

Barrrankisme es una companyia de guies especialitzada en descens de barrancs i que amb el seu constant treball en el món del barranquisme, és una empresa referent en les empreses de turisme actiu de Catalunya.

Barrankisme vetlla per tenir cura de tu i la teva seguretat fins a l’últim detall durant la teva aventura, treballant amb grup reduïts per donar la màxima atenció a cada participant durant el descens del barranc. S’utilitzen vestits de neoprè específics i és l’única empresa del sector que proporciona botes de barrancs als seus clients per a proporcionar encara més seguretat. Durant el descens, t’acompanyarà un dels guies de l’empresa, els quals tots són titulats en la modalitat de descens de barrancs.

Situada en ple cor del Pirineu, a la població de Rialp, l’empresa realitza barrancs per tota Catalunya però principalment a les zones del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l’Alta Ribagorça, indrets on estan situats la majoria de barrancs del territori català.

Escolleix passar un dia genial i diferent amb els teus, gaudeix del barranquisme, el rafting o trekking i de les millors activiatas a l’aire lliure amb Barrankisme.

Coneix-los i podràs trobar les diferents opcions que et proposem per a que gaudeixs de la teva millor aventura.

Comarca:

Pallars Sobirà

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Avinguda Flora Cadena nº5 Rialp 25594 Lleida

Telèfon:

722 264 334

2 Comments
  1. Rafting Catalunya

    No hi ha res millor que disfrutar amb esports a l’aire lliure.

    1. TURISME CATALUNYA

      Ja ho pots ben dir! Catalunya ens ofereix infinitat de possibilitats <3

Leave a Comment