Festival Ara Poesia de Girona

XXVIII FESTIVAL DE POESIA. ARA POESIA

Torna Ara Poesia amb l’objectiu d’apropar la poesia a tothom.

Girona celebra una nova edició del Festival de Poesia. Enguany el festival tindrà lloc del 2 de febrer al 2 de març de 2024.

Aquest any torna amb més força que mai i torna a aplegar diferents activitats com ara: espectacles, tallers, presentacions de poemaris i altres.

Un any més, la poesia, amb el seu escalf, ens apropa, durant el mes de febrer, a una gran diversitat de veus, registres i formats de la lírica contemporània. Per això mateix, durant tots aquests dies tindran lloc diverses activitats consagrades al gènere com ara exposicions, recitals poètics, taules rodones, espectacles de música, poesia, etc.

Aquest Festival té com a objectiu apropar i donar a conèixer el món de la Poesia a tothom amb l’oralitat, la musicalitat i la musicalitat del vers... Per aquest motiu, aquesta edició, ho farà de manera gratuïta per al públic, amb una gran varietat de formats, estils i veus que té un espai destacat per a la innovació i l’experimentació però també per a propostes més arrelades a la tradició.

No et perdis l’ocasió perfecta per descobrir el món de la Poesia i per enamorar-te encara més de la ciutat de Girona.

CONSULTA AQUÍ TOTES LES ACTIVITATS

Per a més informació, visita la seva pàgina web: www.casadecultura.org

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details