Festa del Trinxat de Puigcerdà

FESTA DEL TRINXAT DE PUIGCERDÀ

El proper dissabte 27 de febrer Puigcerdà acollirà la 25ena edició de la Festa del Trinxat, principal mostra gastronòmica de la comarca i una cita obligada pels amants de la cuina cerdana.

La festa del Trinxat ha esdevingut una trobada multitudinària, on anualment assisteixen un miler de comensals, provinents principalment de Puigcerdà, la Cerdanya, Catalunya, França i Andorra.

Veiu a gaudir d’un sopar de gala que serveix d’ aparador de la gastronomia local, amb el seu plat més reconegut “el Trinxat” com a protagonista.

Aquesta cita gastronòmica pretén posar en valor els productes de la terra.

En aquest sentit els productes de Km0 hi seran ben presents no només amb la col d’ hivern al capdavant (col tocada pel fred) i que serà íntegrament de producció ecològica, sinó també amb les trumfes , els formatges i embotits i un segon plat elaborat pe Cuina Pirinenca de Cerdanya.

El preu de les entrades serà el mateix que els darrers anys, 27.50 € i els tiquets es podran adquirir a l’oficina de turisme a partir del proper 12 de febrer.

A banda del sopar i per 3er any consecutiu, tots els dijous del mes de febrer els diferents bars i restaurants del municipi , afrontaran el repte de crear tapes amb els principals ingredients d’ aquest plat tan reconegut.

A més durant tot el mes de febrer els restaurants col·laboradors amb la Festa del Trinxat oferiran dins de les seves cartes i menús l’opció de degustar el tradicional Trinxat de Cerdanya.

Per més informació, visita www.puigcerda.cat

Organitza:

Ajuntament de Puigcerdà

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  27 de febrer de 2021
 • Data final
  27 de febrer de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Categoria
 • Situació
  Plaça de l'Ajuntament, 1, 17538 Puigcerdà, Girona
 • Telèfon
  972 88 06 50
 • Correu electrònic
  info@puigcerda.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't