Festa del Trinxat de Puigcerdà

Trinxat Cerdanya

El proper mes de febrer Puigcerdà acollirà la 27a edició de la Festa del Trinxat, principal mostra gastronòmica de la comarca i una cita obligada pels amants de la cuina cerdana. Però el dia de la gran festa serà el 24 de febrer a partir de les 21:00 h i durarà fins les 23:59 hores.

La festa del Trinxat ha esdevingut una trobada multitudinària, on anualment assisteixen un miler de comensals, provinents principalment de Puigcerdà, la Cerdanya, Catalunya, França i Andorra.

Aquesta cita gastronòmica pretén valorar els productes de la terra.

En aquest sentit, els productes de Km0 hi seran ben presents no només amb la col d’hivern al capdavant (col tocada pel fred) i que serà íntegrament de producció ecològica, sinó també amb les trumfes, els formatges i embotits i un segon plat elaborat per Cuina Pirinenca de Cerdanya.

Els tiquets es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà a partir del pròxim dia 5 de febrer.

  • El sopar compta a més amb degustació d’embotits i formatges del Pirineu,3 entrants  i 2 plats elaborats pel col·lectiu Cuina Pirinenca de Cerdanya.
  • El postre fet, pels pastissers locals, a banda del trinxat cuinat pels 12 restaurants col·laboradors en la Festa del Trinxat.

A més, la majoria dels restaurants  ofereixen a la seva carta “Trinxat de Cerdanya” i cada dijous del mes de febrer els diferents bars i restaurants del centre del poble, que al llarg de l’any ofereixen tapes els dijous al vespre (“pintxo pote”), han afrontat el repte de crear tapes amb els principals ingredients d’aquest plat tan reconegut.

Festa del Trinxat de PuigcerdàPer a més informació, visita www.puigcerda.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details