XI JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA GALERA DE LES TERRES DE L’EBRE 2024
Els quatre municipis mariners s’uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, un producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.
Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.
Des del 9 de febrer al 10 de març, 44 restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i La Ràpita ofereixen menús amb aquest crustaci com a protagonista que mariden amb vins de garnatxa blanca de la DO Terra Alta.
Restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita us han preparat un seguit de deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta.
Podreu tastar arròs amb galeres, calamar i carxofa, suquet de galeres amb mongetes o galeres a la planxa amb flor de sal i oli d’oliva verge.