10è FineArt Igualada

X ANYS DE FINEART IGUALADA

FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs d’arreu del món. Les exposicions es reparteixen per diverses sales de mostres fotogràfiques efímeres.

FineArt Igualada s’ha consolidat com un referent en els circuits fotogràfics a nivell estatal.

Aquesta iniciativa va sorgir l’any 2012 de la mà de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada.

L’objectiu principal de FineArt, durant vint-i-quatre diesés el d’apropar la fotografia a tots els públics, dinamitzar els locals on es duen a terme les exposicions i obrir Igualada com a ciutat fotogràfica i de disseny.  Entre els noms, destaquen els de Chema Madoz i Ramon Masats, tots dos guardonats amb el Premi Nacional de Fotografia; Carme Masià, Pierre Radisic i Wayra Ficapal. També es podrà veure una mostra antològica al fotògraf igualadí Santi Carbonell, que va morir el 2014.

Els espais d’exposició són molt variats: escoles, el mercat municipal, equipaments municipals i/o culturals, antigues fàbriques i locals que actuen i és troben desocupats.

Es tracta d’un esdeveniment internacional que compta amb les obres de fotògrafs d’arreu del món, per això les exposicions es reparteixen per diverses sales de mostres fotogràfiques efímeres.

  • Inauguració: divendres 25 de febrer, 19h al Museu de la Pell.
  • Preu: Entrada gratuïta.
Per més informació, visita fineartigualada.cat

Organitza:

     

Event Details
Leave a Comment

Event Details