White Summer Festival

WHITE SUMMER 2022

Arrenca White Summer 2022 i el seu 10è aniversari en gran amb una celebració de la diversiat cultural aquest 5 d’agost.

Al White Summer 2022 trobaràs tot el que els fa únics: la creativitat local, una increïble selecció gastronòmica km0 per a tots els gustos i la millor música local i emergent en format de concerts acústics. Enguany descobriràs la millor versió del disseny, la gastronomia i la música mediterrània per a compartir inoblidables moments.

  • El concert de Amadou&Mariam i l’espectacle de la família Tambedou amb la col·laboració de Fundació La Caixa, seran els grans protagonistes de la inauguració.
  • El Cartell compta amb més de 25 confirmats entre els quals destaquen Amaia, Sen Senra, Els Manolos, El Pol petit, Israel Fernández amb Diego del Morao, Maria Arnal i Mercel Bagés, el tribut Waterloo – Best of ABBA i Ramon Mirabel, entre molts altres.
  • All Those signatura per primera vegada la proposta gastronòmica amb més de 20 projectes de restauració entre els quals destaca Bar Alegria i Pell de Gallina, a més de la participació exclusiva de Flax&Kale i GoodNews Coffee.
  • Les famílies podran gaudir de dos grans espais: KIDS sorra i Wonder Park, amb jocs, tallers i inflables.
  • Pel Market passaran més de 80 signatures com Paez, Hempers, Agost Studio o No Ni Ná de Paz Padilla.
  • Performing Arts, és un espai d’espectacles visuals; The Village, un mercat amb el millor disseny i l’artesania actual; Foodies Garden, un espai de restauració a cel obert amb propostes úniques de All Those Market; Kids Arena i Wonder Park, una zona ideal per als més petits.

El festival dura 24 dies, des del 5 d’agost fins al 28 del mateix mes, i es celebrarà a la Masía Mas Gelabert de Pals.

Les entrades dels concertes es poden comprar de forma independent, tot i que també podeu fer aconseguir l’abonament complert per poder disfrutar de tots els esdeveniments!

Consulta la programació aquí

Per a més informació, visita: whitesummer.es

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes