White Summer Festival

WHITE SUMMER 2022

Arrenca White Summer 2022 i el seu 10è aniversari en gran amb una celebració de la diversiat cultural aquest 5 d’agost.

Al White Summer 2022 trobaràs tot el que els fa únics: la creativitat local, una increïble selecció gastronòmica km0 per a tots els gustos i la millor música local i emergent en format de concerts acústics. Enguany descobriràs la millor versió del disseny, la gastronomia i la música mediterrània per a compartir inoblidables moments.

  • El concert de Amadou&Mariam i l’espectacle de la família Tambedou amb la col·laboració de Fundació La Caixa, seran els grans protagonistes de la inauguració.
  • El Cartell compta amb més de 25 confirmats entre els quals destaquen Amaia, Sen Senra, Els Manolos, El Pol petit, Israel Fernández amb Diego del Morao, Maria Arnal i Mercel Bagés, el tribut Waterloo – Best of ABBA i Ramon Mirabel, entre molts altres.
  • All Those signatura per primera vegada la proposta gastronòmica amb més de 20 projectes de restauració entre els quals destaca Bar Alegria i Pell de Gallina, a més de la participació exclusiva de Flax&Kale i GoodNews Coffee.
  • Les famílies podran gaudir de dos grans espais: KIDS sorra i Wonder Park, amb jocs, tallers i inflables.
  • Pel Market passaran més de 80 signatures com Paez, Hempers, Agost Studio o No Ni Ná de Paz Padilla.
  • Performing Arts, és un espai d’espectacles visuals; The Village, un mercat amb el millor disseny i l’artesania actual; Foodies Garden, un espai de restauració a cel obert amb propostes úniques de All Those Market; Kids Arena i Wonder Park, una zona ideal per als més petits.

El festival dura 24 dies, des del 5 d’agost fins al 28 del mateix mes, i es celebrarà a la Masía Mas Gelabert de Pals.

Les entrades dels concertes es poden comprar de forma independent, tot i que també podeu fer aconseguir l’abonament complert per poder disfrutar de tots els esdeveniments!

Consulta la programació aquí

Per a més informació, visita: whitesummer.es

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details