Ruta de tapes Volta i Tapa’t

5a EDICIÓ RUTA DE TAPES VOLTA I TAPA’T

Per tercer any consecutiu, s’esdevé la proposta gastronòmica de Volta i Tapa’t, la ruta de tapes del Deltebre i aquest any, també de Sant Jaume d’Enveja. Un total de 7 restaurants participen en una iniciativa que té com a objectiu posar en relleu el producte local i dinamitzar l’economia.

Enguany, les tapes han estat apadrinades pel xef Vicent Guimerà, cuiner amb Estrella Michelin gràcies a la tasca que desenvolupa al restaurant l’Antic Molí.

S’inicia aquest divendres 21 d’octubre i finalitzarà el dia 13 de novembre. El preu de la tapa més la beguda és de 3.50€.

Deltebre i Sant Jaume d’Enveja, més enllà de la lluita contra la regressió, també treballen conjuntament amb altres accions com són el cas de la plataforma comunicativa Delta.Cat i la botiga online del Delta de l’Ebre, el DeltaMarket. En tot cas, la bona relació entre els dos consistoris obre la porta a noves col·laboracions per així seguir prestant un millor servei a la ciutadania de les dues poblacions.

Al web www.deltebre.cat es poden consultar les diferents tapes i també els horaris corresponents de degustació, que varien depenent de cada restaurador.

Consulta les diferents rutes i restaurants participants

Per a més informació, visita deltebre.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes