Ruta de tapes Volta i Tapa’t

RUTA DE TAPES VOLTA I TAPA’T

Per tercer any consecutiu, s’esdevé la proposta gastronòmica de Volta i Tapa’t, la ruta de tapes del Deltebre i aquest any, també de Sant Jaume d’Enveja. Un total de 16 bars, restaurants i fleques participen en una iniciativa que té com a objectiu posar en relleu el producte local i dinamitzar l’economia.

Volta i Tapa’t és una iniciativa de l’Ajuntament de Deltebre, amb la col·laboració i suport de FECOTUR, que es realitza des de l’any 2017 i que enguany, després de l’aturada per la COVID-19, s’impulsa de manera conjunta amb l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja.

S’inicia aquest divendres 29 d’octubre i finalitzarà el dia 28 de novembre. El preu de la tapa més la beguda és de 3.50€.

Deltebre i Sant Jaume d’Enveja, més enllà de la lluita contra la regressió, també treballen conjuntament amb altres accions com són el cas de la plataforma comunicativa Delta.Cat i la botiga online del Delta de l’Ebre, el DeltaMarket. En tot cas, la bona relació entre els dos consistoris obre la porta a noves col·laboracions per així seguir prestant un millor servei a la ciutadania de les dues poblacions.

Al web www.deltebre.cat es poden consultar les diferents tapes i també els horaris corresponents de degustació, que varien depenent de cada restaurador.

Programa de Volta i Tapa’t

Per més informació, visita deltebre.cat

Organitza:

    

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't