Pals i la cuina de l’arròs

TORNA LA CAMPANYA GASTRONÓMICA PALS I LA CUINA D’ARRÒS

A Pals, parlar d’arròs és parlar de vida, història, tradició…

Un any més posem en valor un dels productes estrella del municipi per la seva qualitat i sabor: l’Arròs de Pals.

Ahir es va donar el tret de sortida a la campanya gastronòmica Pals i la Cuina de l’Arròs. I des del 21 d’abril al 29 de maig de 2022, enceten la 29a edició de la campanya Pals i la Cuina de l’Arròs amb l’objectiu d’oferir a tothom l’oportunitat de gaudir de diferents propostes culinàries on l’Arròs de Pals té un paper fonamental. L’arròs és, de fet, un referent gastronòmic per la seva singular qualitat i textura. 

Conscients del seu extraordinari valor i trets diferencials, des de l’Ajuntament es gestiona la marca registrada Arròs de Pals amb la finalitat de protegir-la i garantir-ne el seu ús correcte per part de productors i restauradors.

Descarrega’t el fulletó informatiu fent clic

Com és habitual, durant la campanya gastronòmica podreu gaudir d’uns exquisits menús preparats per a l’ocasió d’acord amb l’estil i criteri de cadascun dels restaurants participants.  Oferim també un recull d’activitats complementàries (visites guiades amb el Xiulet de Pals, visita i tast al celler local Mas Geli, sortides en Segway, activitats al Parc d’Aventura, Torneig de Golf de la Cuina de l’Arròs, …) per gaudir-ne en família.

Cal que estigueu també molt pendents del nostre compte d’Instagram @visitpals perquè durant el període de la campanya se sortejaran àpats, estades, lots de productes … que us permetran poder conèixer de ben a prop l’oferta de comerços, allotjaments, serveis i activitats de turisme actiu que ofereix el nostre poble.

Esperem que els continguts de la 29a edició gastronòmica Pals i la Cuina d’Arròs, sigui prou engrescadora i atractiva.

Pals i la Cuina de l’arròs, vine, tasta, sorpren-te… Us hi esperen! Per més informació, visita www.pals.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  21 d'abril de 2022
 • Data final
  29 de maig de 2022
 • Estat
  Anteriors
 • Categoria
 • Situació
  Mas Carles, Pals, 17256, Girona
 • Telèfon
  972 63 61 61
 • Correu electrònic
  ajuntament@pals.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't