Pals i la cuina de l’arròs

TORNA LA CAMPANYA GASTRONÓMICA PALS I LA CUINA D’ARRÒS

A Pals, parlar d’arròs és parlar de vida, història, tradició…

Un any més posem en valor un dels productes estrella del municipi per la seva qualitat i sabor: l’Arròs de Pals.

Ahir es va donar el tret de sortida a la campanya gastronòmica Pals i la Cuina de l’Arròs. I des del 13 d’abril al 31 de maig de 2023, enceten la 30a edició de la campanya Pals i la Cuina de l’Arròs amb l’objectiu d’oferir a tothom l’oportunitat de gaudir de diferents propostes culinàries on l’Arròs de Pals té un paper fonamental. L’arròs és, de fet, un referent gastronòmic per la seva singular qualitat i textura. 

Conscients del seu extraordinari valor i trets diferencials, des de l’Ajuntament es gestiona la marca registrada Arròs de Pals amb la finalitat de protegir-la i garantir-ne el seu ús correcte per part de productors i restauradors.

Restaurants, menús i preus properament…

Com és habitual, durant la campanya gastronòmica podreu gaudir d’uns exquisits menús preparats per a l’ocasió d’acord amb l’estil i criteri de cadascun dels restaurants participants.  Oferim també un recull d’activitats complementàries (visites guiades amb el Xiulet de Pals, visita i tast al celler local Mas Geli, sortides en Segway, activitats al Parc d’Aventura, Torneig de Golf de la Cuina de l’Arròs, …) per gaudir-ne en família.

Cal que estigueu també molt pendents del nostre compte d’Instagram @visitpals perquè durant el període de la campanya se sortejaran àpats, estades, lots de productes … que us permetran poder conèixer de ben a prop l’oferta de comerços, allotjaments, serveis i activitats de turisme actiu que ofereix el nostre poble.

Pals i la Cuina de l’arròs, vine, tasta, sorpren-te… Us hi esperen! Per més informació, visita www.pals.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes