Festival Castell de Peralada

FESTIVAL CASTELL DE PERALADA

El conjunt medieval del Castell de Peralada és l’escenari del Festival Castell de Peralada durant els mesos de juliol i agost.

L’Auditori, situat dins dels jardins del Parc Castell, és l’espai idoni per als concerts a les nits d’estiu. L’Església i el Claustre, en canvi, acullen recitals, concerts de cambra i òperes de petit format.

Història i prestigi identifiquen el Festival que, tant per les seves propostes artístiques com per l’excepcionalitat del marc en el qual es desenvolupa, situa aquesta localitat medieval al centre cultural i d’oci de les nits estivals de la Costa Brava. 

Fundat el 1987, el Festival és considerat una de les manifestacions artístiques més importants de l’època estival. El mecenatge al Festival està integrat dins de la política de responsabilitat social corporativa del Grup Peralada, seguint l’esperit internacional de contribució activa a la cultura i a la difusió musical.

Es tracta d’una iniciativa singular pel que fa al suport i a la difusió de la música. Una aposta clara per l’excel·lència de les propostes artístiques en la lírica i la dansa.

La producció pròpia, l’aposta per nous creadors, el suport a compositors, les invitacions de grans artistes i grans companyies han contribuït a l’enriquiment cultural del nostre país.

Visualitza tota la programació clicant aquí!

Per a més informació, visita www.festivalperalada.com

Organitza:

CASTELL DE PERALADA – Coordinadora Catalana de Fundacions

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes