Lleida City Tour

LLEIDA CITY TOUR

Turisme de Lleida ha ampliat les visites guiades durant el mes de febrer per incloure a l’oferta habitual més atractius que puguin gaudir tant els visitants que estan de pas o s’allotgen a la ciutat, així com la mateixa ciutadania.

La Lleida City Tour s’ofereix, tal com estava previst, els diumenges 6, 13, 20 i 27 de febrer, a les 11.30 h, amb sortida a l’Oficina de Turisme (c. Major, 31).

Les places són limitades a totes les activitats. Per a assistir-hi, s’ha de fer reserva prèvia a Turisme de Lleida presencialment ( C/ Major, 31), trucant al 973-700319 o per correu electrònic a infoturisme@paeria.cat.

El preu de cada proposta és de 5 euros, amb l’entrada gratuïta per als menors de 13 anys. El preu de la visita guiada dels divendres a la Seu Vella és de 8 euros (inclou l’entrada al monument i menors de 7 anys gratuït). En el cas de les “Històries del Castell de Gardeny” el tiquet per als infants és de 5 euros i és gratuït per als adults, amb un màxim de dues persones acompanyats per cada grup de menors inscrit.

Per a més informació, visita www.turismedelleida.cat
Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes