Lleida City Tour

LLEIDA CITY TOUR

Turisme de Lleida ha ampliat les visites guiades durant el mes de febrer per incloure a l’oferta habitual més atractius que puguin gaudir tant els visitants que estan de pas o s’allotgen a la ciutat, així com la mateixa ciutadania.

La Lleida City Tour s’ofereix, tal com estava previst, els diumenges 6, 13, 20 i 27 de febrer, a les 11.30 h, amb sortida a l’Oficina de Turisme (c. Major, 31).

Les places són limitades a totes les activitats. Per a assistir-hi, s’ha de fer reserva prèvia a Turisme de Lleida presencialment ( C/ Major, 31), trucant al 973-700319 o per correu electrònic a infoturisme@paeria.cat.

El preu de cada proposta és de 5 euros, amb l’entrada gratuïta per als menors de 13 anys. El preu de la visita guiada dels divendres a la Seu Vella és de 8 euros (inclou l’entrada al monument i menors de 7 anys gratuït). En el cas de les “Històries del Castell de Gardeny” el tiquet per als infants és de 5 euros i és gratuït per als adults, amb un màxim de dues persones acompanyats per cada grup de menors inscrit.

Per a més informació, visita www.turismedelleida.cat
Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details