La nit dels museus a Barcelona

LA NIT DELS MUSEUS

La Nit dels Museus torna amb tota la seva esplendor. Aquest any, sí! Podràs tornar a gaudir de sis hores en què la cultura i l’entreteniment brillaran en l’ambient primaveral del dissabte 14 de maig.

La Nit dels museus es durà a terme el proper 14 de maig a Barcelona. Des de les set de la tarda fins a la una de la matinada, un total de 75 equipaments i espais culturals de vuit municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona obriran les seves portes perquè el públic, petits i grans, puguin visitar gratuïtament les instal·lacions o participi en les activitats que s’hi faran.

S’ha de dir, que respecte l’any passat, marcada per les restriccions, aquest any la Nit dels Museus vol tornar a la normalitat i aquest any, com a novetat, s’han sumat nou nous centres: la Porta de Mar i el Temple d’August del Museu d’Història de Barcelona; el Jardí Botànic del Museu de Ciències Naturals; el Museu de la Xocolata, el Museu del FC Barcelona, el Museu Opisso, el Palau Robert, Santa Mònica i la Torre de la Miranda de Cornellà de Llobregat.

Les activitats es faran a a 8 municipis diferents: Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Santa Coloma de Gramenet.

Es podran visitar gratuïtament les exposicions temporals i les col·leccions permanents dels centres participants.

Per més informació visita: www.barcelona.cat

Organitza:

Deixa un comentari