Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani

XII JORNADES DE LA TONYINA ROJA DEL MEDITERRANI

El 29 i 30 d’abril, l’Ametlla de Mar es vesteix de festa i presenta una vegada més les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani.

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors.

En aquesta setmana la protagonista és la tonyina roja i els seus cuiners, que amb les seves tècniques tant tradicionals com innovadores, ens delectaran amb els diferents menús que oferiran durant les jornades gastronòmiques.

Es vol donar a conèixer i gaudir de la tonyina roja del Mediterrani, presentem un programa que, dirigit a professionals i al públic en general (des d’afeccionats a famílies), converteix l’Ametlla de Mar en una gran festa on tots, dels més grans als més petits, podran viure el singular univers de la tonyina roja en un entorn on coincideixen gastronomia, mar, aventura, festa, jocs, degustacions, mercat de productes, curses, menús exclusius amb la tonyina roja als millors restaurants de l’Ametlla de Mar…

Per a més informació, visita ametllamar.cat/turisme
Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details