Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani

JORNADES DE LA TONYINA ROJA DEL MEDITERRANI

Del 18 al 27 de setembre, l’Ametlla de Mar es vesteix de festa i presenta una vegada més les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani.

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors.

En aquesta setmana la protagonista és la tonyina roja i els seus cuiners, que amb les seves tècniques tant tradicionals com innovadores, ens delectaran amb els diferents menús que oferiran durant les jornades gastronòmiques.

En la setmana gastronòmica de la Tonyina roja, a fi de celebrar, donar a conèixer i gaudir de la tonyina roja del Mediterrani, presentem un programa que, dirigit a professionals i al públic en general (des d’afeccionats a famílies), converteix l’Ametlla de Mar en una gran festa on tots.

I els dies 19 i 20 de setembre se celebra la IX Diada de la Tonyina Roja!

Dels més grans als més petits, podran viure el singular univers de la tonyina roja en un entorn on coincideixen gastronomia, mar, aventura, festa, jocs, degustacions, mercat de productes, curses, menús exclusius amb la tonyina roja als millors restaurants de l’Ametlla de Mar…

Uns dies al voltant d’un dels millors productes gastronòmics del món –la tonyina roja- on fruir de l’esperit lúdic de l’Ametlla de Mar.

Per més informació, visita ametllamar.cat/turisme

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT