Jornades Gastronòmiques de la Galera

XI JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA GALERA DE LES TERRES DE L’EBRE 2024

Els quatre municipis mariners s’uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, un producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.

Des del 9 de febrer al 10 de març, 44 restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i La Ràpita ofereixen menús amb aquest crustaci com a protagonista que mariden amb vins de garnatxa blanca de la DO Terra Alta.

Restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita us han preparat un seguit de deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta.

Podreu tastar arròs amb galeres, calamar i carxofa, suquet de galeres amb mongetes o galeres a la planxa amb flor de sal i oli d’oliva verge.

Vine i tasta’ls!

Per a més informació sobre els restaurants i menús visita terresdelebre.travel

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details