VII Jornades Gastronòmiques de la Galera

IX JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA GALERA DE LES TERRES DE L’EBRE

Els quatre municipis mariners s’uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, un producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.

Des de l’11 de febrer al 13 de març, 44 restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’AMpolla i la Ràpita ofereixen menús amb aquest crustaci com a protagonista que mariden amb vins de garnatxa blanca de la DO Terra Alta

Jornades gastronòmiques

Restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita us han preparat un seguit de deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta.

Podreu tastar arròs amb galeres, calamar i carxofa, suquet de galeres amb mongetes o galeres a la planxa amb flor de sal i oli d’oliva verge.

Vine i tasta’ls!

Per més informació sobre els restaurants i menús visita terresdelebre.travel

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't