VII Calafell Family Weekend

UN DIVERTIT CAP DE SETMANA EN FAMÍLIA

Calafell es convertirà durant els dies 29, 30 d’abril i 1 de maig en un gran parc de diversió per a tota la família amb motiu de la 7ª edició del Calafell Family Weekend amb activitats i espectacles gratuïts per gaudir d’un cap de setmana màgic en família.

Hi hauran tallers, pinta-cares, concerts, teatre, animació infantil, visites culturals, màgia, clowns i molta diversió el cap de setmana del 29 d’abril a l’1 de maig.

Durant aquest cap de setmana les famílies podran gaudir de descomptes especials als allotjaments del municipi de Calafell.

 

DÀMARIS GELABERT

Mou el cos, un concert creat per ballar i moure’s des del minut zero. “La música i el cos no es poden separar”, aquest és el lema d’aquest concert de la Dàmaris Gelabert i la seva banda, que proposa a les famílies no parar de moure’s seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz… Un repertori basat en les seves caçons més populars i d’altres de noves. Mou el cos, compte amb la incorporació de dos joves cantants, el Julen i la Laia i la participació de la Clara Martínez com a coreògrafa i ballarina. Deu músics a l’escenari amb moltes ganes de fer-vos ballar!.

DISCO PER XICS

És un espectacle creat per ser una gran festa familiar, on es barreja música, ball i teatre. Especialment pensat perquè gaudeixin des dels més petits fins als més grans. S’interactua amb el públic a través de les noves tecnologies, pantalles led, càmeres audiovisuals i màquines d’efectes.

LA VENTAFOCS, EL MUSICAL AMB RITME DELS 50

Dotze de la nit: la Ventafocs perd la sabata que la Fada Madrina li ha proporcionat per anar al Ball de Màscares de l’últim curs. En Sam, el catcher de l’equip de beisbol de l’institut, coneix una noia misteriosa de la qual queda bojament enamorat. Entretant, netejar, rentar i cuinar són les tasques imposades per l’autoritària madrastra que menysprea la voluntat que té la nostra heroïna de voler prosperar.

Els protagonistes de la història s’adonen que hi ha un objectiu que els uneix: aconseguir la beca d’estudis musicals de la Universitat de Julliard. En Sam mourà cel i terra per retrobar-se amb la noia, obtenir la beca i viatjar junts per fer realitat els seus somnis.

PEP CALLAU I ELS PEPSICOLEN

Pep Callau és un animador, un showman, un mobilitzador de masses i de cors. Els seus espectacles són autèntiques catarsis de bon rotllo, de bon humor, de festa. De fet Pep Callau és l’inventor d’un gènere que ho barreja tot. Amb unes dosis de locura, molt d’atreviment i una energia que arriba a tothom, els espectacles i les propostes de Pep Callau  amb Els Pepsicolen – us poden canviar la vida. Si més no per una estona.

SUU

És una cantautora catalana que es va popularitzar en un primer moment a la xarxa social Instagram amb cançons com “Lligar no és lo teu”. Amb 18 anys, l’any 2018 va llançar l’àlbum Natural, i va rebre el premi Enderrock a millor artista revelació. Aquell any va actuar en diferents festivals com el Clownia o el Canet Rock. El gener de 2020 va treure Ventura, el seu segon àlbum. Té vuit cançons en castellà i una en català, “Tant de bo”, que va ser la cançó de l’estiu de TV3. L’abril de 2022 ha publicat el seu tercer disc.

I tot un seguit d’espectacles i activitats per a tota la família, CAMPI QUI PUGUI de Disco Pinky, contes “UN SANT JORDI DIFERENT”, espectacle de màgia MÉS QUE MÀGIA, espectacle clown amb GIRAMONDO, demostració sobre moneda Ibèrica, EXPERIMENTEM AMB LA MONEDA, a la Ciutadella Ibèrica de Calafell, etc.

Calafell Family Weekend és un cap de setmana en el que Calafell es posiciona com a destinació de Turisme Familiar, com a referent per a oferir tots els seus recursos i Serveis de qualitat per gaudir d’unes vacances en família.

Pots descarregar-te el Fulletó Family Weekend 2022

Per més informació, visita www.visit.calafell.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't