VIEER FEST

VIEER FEST A PUIG-REIG

El nom del festival combina “vi” i “beer”, cervesa en anglès, els seus principals atractius

El Vieer Fest és una mostra de patrimoni industrial, cervesa artesana, vi, gastronomia i producte de proximitat que es celebra cada any en un espai industrial diferent. Es caracteritza per potenciar el descobriment o re-descobriment d’allò que pot ser quotidià però a vegades resulta invisible als ulls.

La mostra pretén que el públic s’acosti a propostes cerveseres i gastronòmiques de proximitat en un ambient relaxat i un marc històric incomparable, per poder aprofundir i degustar tot el que tenen per oferir.

Els objectius clau del Vieer Fest són, en primer lloc, donar a conèixer el patrimoni de les antigues colònies tèxtils del municipi de Puig-reig, potenciant la cultura de la cervesa artesanal de proximitat, i apropar als visitants a la temàtica cervesera mitjançant la realització d’actes relacionats amb aquest àmbit.

Aquest any la mostra es trasllada a l’Ametlla de Merola, una colònia industrial plena de vida i activitat cultural. Vieer Fest no para de crèixer, en aquesta edició hi haurà més espais, més elaboradors i la llista d’actuacions en directe serà més extensa que en anys anteriors.

Per més informació, visita www.puig-reig.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes