VIEER FEST

VIEER FEST A PUIG-REIG

El nom del festival combina “vi” i “beer”, cervesa en anglès, els seus principals atractius

El Vieer Fest és una mostra de patrimoni industrial, cervesa artesana, vi, gastronomia i producte de proximitat que es celebra cada any en un espai industrial diferent. Es caracteritza per potenciar el descobriment o re-descobriment d’allò que pot ser quotidià però a vegades resulta invisible als ulls.

La mostra pretén que el públic s’acosti a propostes cerveseres i gastronòmiques de proximitat en un ambient relaxat i un marc històric incomparable, per poder aprofundir i degustar tot el que tenen per oferir.

Els objectius clau del Vieer Fest són, en primer lloc, donar a conèixer el patrimoni de les antigues colònies tèxtils del municipi de Puig-reig, potenciant la cultura de la cervesa artesanal de proximitat, i apropar als visitants a la temàtica cervesera mitjançant la realització d’actes relacionats amb aquest àmbit.

Aquest any la mostra es trasllada a l’Ametlla de Merola, una colònia industrial plena de vida i activitat cultural. Vieer Fest no para de crèixer, en aquesta edició hi haurà més espais, més elaboradors i la llista d’actuacions en directe serà més extensa que en anys anteriors.

Per més informació, visita www.puig-reig.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details