VI Marató del Priorat

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica propostes

VI MARATÓ DEL PRIORAT

( DATES PER CONFIRMAR )

Colòmbia, EEUU, Mèxic, Austràlia, Polònia, Rússia, Alemanya, Bèlgica o Canadà són alguns dels països d’origen dels molts inscrits a la VI Marató del Priorat del pròxim 4 d’octubre, la més internacional de totes elles.

Una cursa diferent, pensada per corredors i per a corredores, on l’esport s’acompanya en tot moment de música! Es podrà gaudir de visites eno-turístiques, dinars de germanor, actuacions al carrer i de l’excel·lent vi del Priorat per a participants i acompanyants. Tot envoltat de festa i bon ambient.

Els Cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat han cregut en tot moment en el projecte i han col·laborat any rere any  en aquest esdeveniment únic.

Una cursa d’àmplia i cada cop més nombrosa participació popular que s’ha fet “gran”, adulta, i desitja evolucionar per millorar encara més.

Les dues grans curses seran de 42km i 21km, des del punt de trobada a la Cooperativa Falset-Marçà, formades per espectaculars i sorprenents avituallaments.

Tothom qui vulgui pot participar a les curses disfressat. El certamen premia també els grups i les disfresses, especialment les que inclouen motius relacionats amb el vi.

Els obsequis dels primers classificats són ampolles màgnum dels  cellers col·laboradors, per tant, vi del Priorat d’alta qualitat.

Tot plegat fa que la Marató del Priorat no sigui únicament un gran esdeveniment esportiu, s’ha convertit en  una festa pel corredor, qui la marca al calendari com una cursa a on tornar any rere any! Tot això ha provocat el  creixement continu i sostingut del nombre de participants edició rere edició, destacant la participació cada vegada més nombrosa del públic femení, que ja representa més d’un terç dels assistents.

No t’ho pots perdre!

Per més informació, visita www.maratodelpriorat.com

Organitza:

Consell Comarcal del Priorat

Event Details
Leave a Comment

Event Details