VI FiraBell

VI FIRA DEL COMERÇ, INDÚSTRIA, ARTESANIA I PRODUCTES DE PROXIMITAT

Torna, el proper 5 de juny, FiraBell, la VI Fira del Comerç, Indústria, Artesania i productes de proximitat.

L’eina perfecta per persentar-te en públic cim a poble dinàmic i emprenedor que són. Per aquest motiu, us volen donar la benvinguda a l’aparador on es mostra l’esforç, el bon fer i la qualitat que caracteritzen l’activitat de productors, artesans, comerciants i industrials del nostre territori.

Tindran l’habitual oferta gastronòmica representada sobretot pel picadillo, el seu plat insígnia, i també les degustacions, els jocs i les activitats per la mainada, les accions teatrals, els tallers, les mosres d’artesania i les exhibicions de vehicles que tant d’èxit tenen cada any.

PROGRAMA D’ACTES

DISSABTE 4 DE JUNY
 • 10 de la nit: Sopar popular a la plaça del Mercat amenitzat pel DUO ALEA. Entrepà i beguda. Preu: 5 €. Us hi podeu apuntar a les oficines municipals fins al dijous 2 de juny.
DIUMENGE 5 DE JUNY
 • 10 del matí: Inauguració oficial de la VI edició de FiraBell pel Sr. Joan Talarn i Gilabert, president de la Diputació de Lleida, a la sala d’actes de l’Ajuntament. Tot seguit, visita de les autoritats a la fira.
 • A partir de 2/4 de 12 del migdia: Accions teatrals pel recinte de la fira a càrrec d’EL SIDRAL i rua esbojarrada amb final a la plaça del Mercat a càrrec d’ALEA TEATRE.
 • 12 del migdia: a l’estand de Veritfruit, taller de brotxeta de fruita per a nens i nenes fins a 12 anys.
 • 1 del migdia: a la plaça del Mercat, REPARTIMENT DEL PICADILLO DE CORDER AMB FRUITA per emportar. Preu: 8 €. Podeu adquirir els tiquets a les oficines municipals fins al dimecres 1 de juny.
 • Durant tot el matí, a l’estand de Veritfruit, tast de diferents varietats d’arròs de Catalunya.
 • Durant tot el matí, III Concurs de melmelades de FiraBell. Els participants poden portar els seus productes a l’estand de Veritfruit. 1r premi: val de descompte de 70 € a Veritfruit. 2n premi: val de descompte de 35 € a Veritfruit.
 • 6 de la tarda: Concurs de menjar síndria. Cal apuntar-se durant el dia a l’estand de Veritfruit, sigui individualment o per grups de 4 persones. Premi per al guanyador de la categoria individual: travessa amb caiac per a dues persones a l’embassament de Sant Llorenç de Montgai amb Camarasa Activa. Les travesses s’han de realitzar durant els mesos de juliol i agost de 2022.
I durant tot el dia:
 • Exposició de treballs de patchwork a l’estand de l’Associació de Dones Isabelina a la plaça del Mercat.
 • Trobada-exhibició de Mustang, Corvette i Camaro al carrer del Nord.
 • Parades d’artesans i tallers d’artesania al carrer Major.
 • Jocs de fusta per a la mainada al carrer Major.

A més, durant tot el dia es pot participar en el III Concurs de fotografia de FiraBell sobre imatges de la fira. Cal enviar les imatges l’adreça de mail concursosbellcaire@gmail.com. 1r premi: 300€. Finalista: 100€. Consulta les bases aquí

Bellcaire d’Urgell us espera per gaudir d’aquesta fira que us ofereix un poble que us espera amb els braços oberts!

Per més informació, visita: www.bellcairedurgell.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes