VI FiraBell

VI FIRA DEL COMERÇ, INDÚSTRIA, ARTESANIA I PRODUCTES DE PROXIMITAT

Torna, el proper 5 de juny, FiraBell, la VI Fira del Comerç, Indústria, Artesania i productes de proximitat.

L’eina perfecta per persentar-te en públic cim a poble dinàmic i emprenedor que són. Per aquest motiu, us volen donar la benvinguda a l’aparador on es mostra l’esforç, el bon fer i la qualitat que caracteritzen l’activitat de productors, artesans, comerciants i industrials del nostre territori.

Tindran l’habitual oferta gastronòmica representada sobretot pel picadillo, el seu plat insígnia, i també les degustacions, els jocs i les activitats per la mainada, les accions teatrals, els tallers, les mosres d’artesania i les exhibicions de vehicles que tant d’èxit tenen cada any.

PROGRAMA D’ACTES

DISSABTE 4 DE JUNY
 • 10 de la nit: Sopar popular a la plaça del Mercat amenitzat pel DUO ALEA. Entrepà i beguda. Preu: 5 €. Us hi podeu apuntar a les oficines municipals fins al dijous 2 de juny.
DIUMENGE 5 DE JUNY
 • 10 del matí: Inauguració oficial de la VI edició de FiraBell pel Sr. Joan Talarn i Gilabert, president de la Diputació de Lleida, a la sala d’actes de l’Ajuntament. Tot seguit, visita de les autoritats a la fira.
 • A partir de 2/4 de 12 del migdia: Accions teatrals pel recinte de la fira a càrrec d’EL SIDRAL i rua esbojarrada amb final a la plaça del Mercat a càrrec d’ALEA TEATRE.
 • 12 del migdia: a l’estand de Veritfruit, taller de brotxeta de fruita per a nens i nenes fins a 12 anys.
 • 1 del migdia: a la plaça del Mercat, REPARTIMENT DEL PICADILLO DE CORDER AMB FRUITA per emportar. Preu: 8 €. Podeu adquirir els tiquets a les oficines municipals fins al dimecres 1 de juny.
 • Durant tot el matí, a l’estand de Veritfruit, tast de diferents varietats d’arròs de Catalunya.
 • Durant tot el matí, III Concurs de melmelades de FiraBell. Els participants poden portar els seus productes a l’estand de Veritfruit. 1r premi: val de descompte de 70 € a Veritfruit. 2n premi: val de descompte de 35 € a Veritfruit.
 • 6 de la tarda: Concurs de menjar síndria. Cal apuntar-se durant el dia a l’estand de Veritfruit, sigui individualment o per grups de 4 persones. Premi per al guanyador de la categoria individual: travessa amb caiac per a dues persones a l’embassament de Sant Llorenç de Montgai amb Camarasa Activa. Les travesses s’han de realitzar durant els mesos de juliol i agost de 2022.
I durant tot el dia:
 • Exposició de treballs de patchwork a l’estand de l’Associació de Dones Isabelina a la plaça del Mercat.
 • Trobada-exhibició de Mustang, Corvette i Camaro al carrer del Nord.
 • Parades d’artesans i tallers d’artesania al carrer Major.
 • Jocs de fusta per a la mainada al carrer Major.

A més, durant tot el dia es pot participar en el III Concurs de fotografia de FiraBell sobre imatges de la fira. Cal enviar les imatges l’adreça de mail concursosbellcaire@gmail.com. 1r premi: 300€. Finalista: 100€. Consulta les bases aquí

Bellcaire d’Urgell us espera per gaudir d’aquesta fira que us ofereix un poble que us espera amb els braços oberts!

Per més informació, visita: www.bellcairedurgell.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details