Vermut entre ametllers florits

Fotografia de la floració d'ametllers a Arbeca

AMETLLERS FLORITS 2024 – LES GARRIGUES

Una de les èpoques més boniques de l’any està a punt d’arribar a les Garrigues: la floració dels ametllers!

Com cada any, volen que la gaudeixis al màxim i és per això que han organitzat un vermut arreu la comarca amb la col·laboració d’alguns productors locals.

No te les perdis:

ARBECA, 3 DE MARÇ

Durant la jornada, que es realitzarà entre les 11 i les 14hores, es podrà degustar tot tipus de begudes i platets elaborats pels nostres productors locals: Cansaladeria Ca la Maria, Carnisseria Rosa Maria, Carnisseria Vidal Vives, Celler Vinya els  Vilars Peixateria del Mar, la Cuina de l’Araceli, Cooperativa Arbequina, Cooperativa Tres Cadires, Oleoteca Raig d’Arbeca, Pastisseria Obrador de la Núria, Pastisseria Pa de Pessic i els Diables Calents i Cornuts. El DJ Adam Lay amenitzarà la trobada i la Petjada del Secà i l’AEIG s’encarregaran del mercat de segona mà.

-Tiquets degustació: 3€

-Sense reserva prèvia.

-Ubicació: Carretera d’Arbeca a la Floresta.

-Per a més informació consulta la pàgina web o les xarxes socials (Instagram).

CASTELLDANS, 10 DE MARÇ

El proper diumenge, 10 de març, serà el torn de Castelldans. A partir de les 9hores del matí, hi haurà una caminada cultural organitzada de manera conjunta pel Consell Esportiu de les Garrigues, el Centre d’estudis de les Garrigues i l’Ajuntament de Castelldans. Amb un preu de 5 € i un recorregut de 9 km, que inclourà l’acompanyament d’un guia cultural, cessió de pals de marxa nòrdica, avituallament i assegurança. La caminada finalitzarà al lloc on està previst el vermut entre ametllers i on hi participaran una desena de productors locals i amb la música en viu de Conrad Cover Music.

D’altra banda, quatre restaurants de les Garrigues elaboraran menús especials durant el període de floració: Els Fogons de la Carme de Cervià, el Restaurant Hostal Benet i el Cafè Terrall Restaurant de les Borges Blanques i Ca la Margarida de l’Albi.

-Clica aquest enllaç per inscriure’t a la caminada.

-Cicla aquest enllaç per saber-ne la ubicació.

-Per més informació consulta les xarxes socials (Instagram).

*Respecteu als camps, els arbres i les flors!

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details