Velèctric: mostra del vehicle elèctric

VELÈCTRIC: MOSTRA DEL VEHICLE ELÈCTRIC

Velèctric és la mostra del vehicle híbrid i elèctric que organitza la regidoria de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, amb la col·laboració de concessionaris de cotxes, motos, patinets i altres enginys elèctrics de la zona.

La mostra pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i CO2, ni sorolls mentre circulen.

Del 27 al 28 de maig, torna la Fira del Vehicle híbrid i elèctric a la Plaça Llibertat de Reus. La fira es desenvolupa dins del marc del conjunt d’accions que desenvolupa l’Ajuntament i les empreses municipals per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat.

Velèctric ofereix als visitants la possibilitat de provar diferents modalitats de vehicles elèctrics i híbrids i alhora d’informar-se sobre els seus avantatges.

La fira tornarà a comptar amb una zona de test drive per probar els vehicles amb reserva prèvia i es la mostra es complementarà amb xerrades sobre mobilitat sostenible i tallers pels més petits. Com en edicions anteriors, s’hi poden trobar vehicles, bicicletes i patinets elèctrics o qualsevol vehicle que ens permeti circular amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants ni sorolls.

Per més informació, visita www.reus.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes