Velèctric: mostra del vehicle elèctric

VELÈCTRIC: MOSTRA DEL VEHICLE ELÈCTRIC

Velèctric és la mostra del vehicle híbrid i elèctric que organitza la regidoria de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, amb la col·laboració de concessionaris de cotxes, motos, patinets i altres enginys elèctrics de la zona.

La mostra pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i CO2, ni sorolls mentre circulen.

Del 27 al 28 de maig, torna la Fira del Vehicle híbrid i elèctric a la Plaça Llibertat de Reus. La fira es desenvolupa dins del marc del conjunt d’accions que desenvolupa l’Ajuntament i les empreses municipals per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat.

Velèctric ofereix als visitants la possibilitat de provar diferents modalitats de vehicles elèctrics i híbrids i alhora d’informar-se sobre els seus avantatges.

La fira tornarà a comptar amb una zona de test drive per probar els vehicles amb reserva prèvia i es la mostra es complementarà amb xerrades sobre mobilitat sostenible i tallers pels més petits. Com en edicions anteriors, s’hi poden trobar vehicles, bicicletes i patinets elèctrics o qualsevol vehicle que ens permeti circular amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants ni sorolls.

Per més informació, visita www.reus.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details