Valls Ocasió – Fira del Vehicle Usat

10ª FIRA DEL VEHICLE USAT i VEHICLES ELÈCTRICS 

Centenars de vehicles participaran a Valls, a la “10a Fira – Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics”, “Valls, Ocasió”, que es realitzarà al Passeig de l’Estació de Valls.

La Fira-Mercat estarà oberta divendres 27, de les 18 a les 21 hores; el dissabte 28, de les 10 del matí a les 21 hores i el diumenge 29, de les 10 del matí a les 20 hores.

A més de turismes, 4 x 4, furgonetes, vehicles industrials; Caravanes, vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes, VMP elèctrics…

La Fira torna amb premi

Enguany se sortejarà una nit d’hotel en habitació executive amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls entre tots els que comprin un vehicle durant els dies de la Fira. A més, els visitants de la fira també podran gaudir d’una promoció especial amb un descompte del 10% en el preu de l’habitació si reserven a la web www.felixhotel.net amb el codi FELIXOCASIO10. El guanyador del sorteig s’anunciarà el dilluns 30 de maig a les xarxes socials de la Cambra.

El recinte de la fira està obert a tothom i s’espera una bona afluència de contactes comercials, en definitiva una gran fira, amb limitacions i d’acord amb la normativa.

La coordinació és a càrrec de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Vallsl’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’elements de l’Automoció (ASTAVE), Port de Tarragona i Repsol.

Per a més informació a www.cambravalls.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes