Tres Tombs de Sant Antoni de Valls

45a EDICIÓ DELS TRES TOMBS DE SANT ANTONI DE VALLS

Valls celebrarà l’espectacular festa dels Tres Tombs de Sant Antoni Abat el cap de setmana anterior al 15 de gener, és a dir, aquest any es durà a terme els dies 13 i 14 de gener de 2024.

Els Tres Tombs de Sant Antoni Abat de Valls són uns dels més concorreguts de Catalunya, els que presenten una millor col·lecció de carros de treball i alhora el recorregut més complex al seu pas pel barri antic de la ciutat, fet que posa a prova la destresa dels carreters. Han estat declarats Festa Tradicional d’Interès Nacional per part del govern de la Generalitat de Catalunya.

Consulta el programa aquí

Cal destacar de la programacvió la cercavila de la vigília que agafa més protagonisme amb la commemoració del centenari de la bandera de la Societat de sant Antoni de Valls, entitat organitzadora del Tres Tombs.

1r Tomb

Francesc Gumà, Rafael de Casanovas, Molls de l’estació, Crta. Del Pla, Font de la Manxa (recte per davant de l’antic banc de Valls), Jaume Huguet, Muralla del Castell, Muralla Sant Francesc, Muralla del Carme, Portal Nou.

2n Tomb

Portal Nou, Muralla Sant Antoni, Cor de Maria, Abat Llort, Crta. De Montblanc, Font de la Manxa (davant D4), Jaume Huguet, Muralla del Castell, Plaça Sant Francesc, Sant Antoni, Carnisseria, Pl. Garrofes, Tomàs Caylà, Portal Nou (Pel carrer Sant Antoni no hi passen els carros grans que seguiran per la muralla).

3r Tomb

Portal Nou, Muralla Sant Antoni, Cor de Maria, Abat Llort, Crta. de Montblanc, Font de la Manxa (davant D4) Jaume Huguet, Plaça 1 d’octubre, Pati, Carrer de la Cort, Carrer Major, Carrer Carnisseria, Tomàs Calyla, Muralla Sant Antoni, Jaume Huguet, per davant del banc de Valls, Carretera del Pla i arribada als Molls de l’estació.

Per a més informació, visita www.vallsfestamajor.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details