Travessies organitzades de “Caminant sense Equipatge”

CAMINANT SENSE EQUIPATGE

Caminant sense equipatge celebra els seus 15 anys i per aquest motiu el dissabte 19 de juny començarà la temporada de travessies organitzades per l’empresa Camins, Guies de Muntanya, englobades en la marca de Caminant sense Equipatge.

L’any 2007 es crea aquesta marca amb la primera ruta: El Setau Sagèth (Tour de la Vall d’Aran), que a diferència de les rutes clàssiques entre refugis, s’utilitza l’allotjament en hotels als pobles i es realitza el transport de l’equipatge d’un allotjament al següent. Això permet a les persones gaudir de recorreguts d’alta muntanya i alhora conèixer la cultura, gastronomia i serveis de les zones per on passen.

Les rutes organitzades amb major demanda són el Tour de la Vall d’Aran, El Tour de l’Aneto i les de Camins Vius. Aquestes últimes es desenvolupen al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i alguna com la ruta d’Encantats i el Gran Bucle, recorren les zones més emblemàtiques del Parc Nacional com els llacs de Saboredo, Sant Maurici i Colomers.

És una forma diferent de fer travessies. Dins de les rutes de Caminant sense Equipatge també hi ha un lloc per a les rutes més senzilles, per a aquelles famílies o adults que volen conèixer el món de les travessies, o bé fer-les més tranquil·lament assaborint tot el que ofereixen.

  • La temporada de rutes va del 19 de juny al 12 d’octubre.

Les reserves es fan a través de les segçüents pàgines web:

o per telèfon al: 973 64 24 44 i 616 33 56 91.

Consulteu les travessies clicant aquí.

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details